Οδηγός Καριέρας

20 χρόνια πριν, η ισχυρή θέληση δύο φοιτητών να βοηθήσουν τους νέους κατά την αναζήτηση εργασίας οδήγησε στην έκδοση του φοιτητικού περιοδικού «Ο πιο καλός ο φοιτητής», στην πραγματοποίηση των πρώτων Ημερών Καριέρας, στη δημιουργία του kariera.gr και στην έκδοση του πρώτου Οδηγού Καριέρας.

20 χρόνια μετά, οι πρωτοβουλίες αυτές, έχοντας εδραιωθεί στη συνείδηση των υποψήφιων, συνεχίζουν να υποστηρίζουν χιλιάδες νέους που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας ή να ξεκινήσουν το δικό τους επιχειρηματικό εγχείρημα.

O Οδηγός σε νούμερα

Ο Οδηγός Καριέρας 2018 είναι ένα πλήρες εργαλείο-manual για να καθοδηγήσει τον κάθε υποψήφιο, σταθερά, μεθοδικά κι “από το χέρι”, προς τους στόχους του.

65

Εταιρείες Εκπ. Οργανισμοί

25.000

Αντίτυπα

5.418

Impressions on Issuu.com

679

Downloads

Γιατι οδηγοσ καριερασ

Προτεραιότητές μας

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων εμάς που φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της έκδοσης αυτής βρίσκονται:

  • Οι επιθυμίες και ανάγκες της νέας γενιάς, έτσι όπως αποτυπώνονται στην έρευνα «Καριέρα & Γενιά Υ», που πραγματοποιούμε σε δείγμα 5.000 νέων απόφοιτων από όλη την Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Οι ευκαιρίες εργασίας και πρακτικής άσκησης (Graduate Trainee Programs) που προσφέρονται από μεγάλους εργοδότες στην Ελλάδα που ενδιαφέρονται για νέους απόφοιτους.
  • Οι ευκαιρίες εκπαίδευσης, κατάρτισης και απασχόλησης σε αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομίας, όπως είναι ο κλάδος της Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών, οι οποίες μας έχουν οδηγήσει σε πρωτοβουλίες όπως το Developers Day και το Coding School, που απευθύνονται σε νέους developers που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε τεχνολογίες αιχμής και να εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας σε μία από τις εταιρείες τεχνολογίας της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
  • Τα μεταπτυχιακά ή άλλα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης, τα οποία μπορούν να σε προετοιμάσουν καλύτερα για την αγορά εργασίας.
  • Προγράμματα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς.

Our about

Ένας
χρήσιμος
Οδηγός

Περισσότερες αγγελίες σημαίνουν περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης για όλους όσοι αναζητούν εργασία, κάτι που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη προετοιμασίας των υποψήφιων για τη διεκδίκησή τους.

Αν οι σελίδες αυτού του Οδηγού κάνουν καθέναν από εσάς να πιστέψει πως ό,τι φαίνεται «δύσκολο» είναι τελικά «εφικτό» και ό,τι φαντάζει «άγνωστο» μπορεί τελικά να αποτελέσει «νέα εναλλακτική, νέο πεδίο δραστηριοποίησης», τότε επιβραβεύεται η δουλειά όλων εμάς.

Κάθε χρόνο φροντίζουμε...

ο Οδηγός όχι μόνο να είναι πλήρης, ενημερωμένος και χρηστικός, αλλά και να φτάνει στα χέρια 25.000 υποψήφιων σε έντυπη μορφή και πολλών ακόμη χιλιάδων σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω του careerguide.gr.

Ελπίζουμε όχι μόνο να βρεις τον Οδηγό Καριέρας χρήσιμο αλλά να τον μοιραστείς και με τους φίλους σου. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε βήμα, σε κάθε σου εγχείρημα.
Η ομάδα του kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης

OPAP_logo_60