Οδηγός Καριέρας 2016

Home / Young Graduates / Οδηγός Καριέρας 2016

Ετήσια έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση

Ο «Οδηγός Καριέρας» εκδόθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Καριέρα ΑΕ τον Ιανουάριο του 2002, με τον τίτλο «Οδηγός Καριέρας: Πώς να προσληφθείτε στις πιο σύγχρονες επιχειρήσεις».

 


 
Κατέβασε το pdf Εταιρίες

 

Η ανάγκη της ελληνικής αγοράς για την ύπαρξη μια έκδοσης που θα αποτελέσει το μοναδικό έντυπο-μέσο προβολής των πλεονεκτημάτων και των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό μιας εταιρίας, όπως παράλληλα και ως σημαντικό μέσο ενημέρωσης υποψηφίων εργαζομένων, ήταν αυτή που ενέπνευσε την ομάδα της Καριέρα ΑΕ για τη δημιουργία αυτού του βιβλίου.

Ο Οδηγός Καριέρας αποτελεί μέρος μιας συστηματικής και συνολικής προσπάθειας ώστε να έρθουν κοντά οι νέοι απόφοιτοι και υποψήφιοι με τις εταιρείες που αναζητούν προσωπικό. Πρόκειται για μια έκδοση που αναλύει ζητήματα τα οποία αφορούν εργασιακά θέματα, συμβουλές για συνεντεύξεις, την αναζήτηση εργασίας, εκπαιδευτικές ευκαιρίες αλλά και το career path που κάθε νέος θέλει να ακολουθήσει.

Ο Οδηγός Καριέρας είναι ένα πλήρες εργαλείο-manual για να σας καθοδηγήσει, σταθερά, μεθοδικά κι “από το χέρι”, προς τους στόχους σας. Με τις πρακτικές του, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε το χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας (ακόμα κι αν θα προτιμούσατε να μην τον είχατε), θα χτίσετε την προσωπική εικόνα και επαγγελματική σας δυναμική (την “επιχείρηση” του εαυτού σας) και θα ανακαλύψετε τη στρατηγική προσέγγισης της επόμενης επαγγελματικής σας στέγης. Τα εφόδια που σας δίνει; Πολλά! Μέσα από τις σελίδες του, θα ανακαλύψετε τη σημασία που “παίζουν” τα Social Media στην αναζήτηση νέων επαγγελματικών ευκαιριών και θα διεκδικήσετε, με σωστή “χειραψία”, την προσοχή δυνητικών εργοδοτών και στελεχών-κλειδιά, σε κοινωνικές κι επαγγελματικές συγκεντρώσεις όπου η δικτύωση αποτελεί σκαλοπάτι και γέφυρα αυτής. Συνεπώς, θα προετοιμαστείτε βήμα-βήμα, ερευνώντας πληροφορίες “εντός, εκτός κι επί τα αυτά” και θα αδράξετε της ευκαιρίας που εσείς, με κόπο και προσπάθεια, κερδίσατε!