Μοσχούλα Στρεβλού

Home / Μοσχούλα Στρεβλού

Μοσχούλα Στρεβλού | Creative Dpt. Supervisor, EMEA Marketing

 

Η Μοσχούλα, με καρδιά ενός μαρουλιού, ξεκίνησε ως πολυμηχάνημα του kariera.gr κάπου στο 1500 π.Χ. Έπλενε πιάτα, σήκωνε τηλέφωνα, κουβάλαγε Οδηγούς Καριέρας και έκανε και τη γραφίστρια όποτε μπορούσε. Σήμερα μόνο 15 χρόνια μετά και μόνο 67 ακόμα μέχρι τη σύνταξη κουράστηκε κάπως και κάνει μόνο τη γραφίστρια στην ευρωπαϊκή ομάδα του Design για το CareerBuilder Ευρώπης με δόξα και τιμή.

 

Η καλύτερη απόφαση που πήρε (μετά την κόρη της Ιωάννα) ήταν να ξανακάτσει στα θρανία για να ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές σε Arts in Design και να μας κάνει όλους στο kariera.gr ακόμη πιο περήφανους. Στον ελεύθερο της χρόνο εξιχνιάζει εγκλήματα που η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί βρίσκοντας ακόμα και video τσαντάκια που τόσοι ντετέκτιβ δεν μπόρεσαν, παίζει φλάουτο σε φιλαρμονική του Δήμου και τρώει φράουλες με σαντιγύ υπο τους ήχους του Τσαϊκόφσκι. Της αρέσει να διαβάζει Αγγλική φιλοσοφία, να απαγγέλει Καβάφη και αν δει μπροστά της το βιβλίο Fifty Shades θα το κάψει, σιχαίνεται τέτοιου είδους αναγνώσματα.

 

Στην Ελλάδα είναι υπεύθυνη για όλο το στήσιμο του Οδηγού Καριέρας και οποιοδήποτε project του kariera.gr ώστε οι τρελοί στο marketing να ησυχάσουν. Θέλει να πάρει ένα σκύλο αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ο μούργος που θα της κλέψει την καρδιά. Φέτος το καλοκαίρι ζωγραφίζει αγνώστους και σχεδιάζει την πρώτη της έκθεση η οποία ή θα γίνει στο -1 του kariera.gr ή στη Νέα Υόρκη.