Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Λογιστική & Έλεγχος Επιχειρήσεων & Δημοσίων Οργανισμών

Home / Kariera Education / Εκπαιδευτικά Ιδρύματα / Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Λογιστική & Έλεγχος Επιχειρήσεων & Δημοσίων Οργανισμών

 του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Contact us

Address: Καραολή & Δημητρίου 80, Πειραιάς
tel: 210-4142181, 210-4142110
fax: +30 210 9671403
e-mail: mcsacc@unipi.gr
url: mscacc.unipi.gr
Request Information

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Λογιστική & Έλεγχος Επιχειρήσεων & Δημοσίων Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη της νέας σειράς του μεταπτυχιακού προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Το Πρόγραμμα είναι διάρκειας δυο ετών  (πλήρους φοίτησης) και λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο. Η παρακολούθηση όλων των μαθημάτων και εκδηλώσεων του Προγράμματος είναι υποχρεωτική. Το πρόγραμμα μας απευθύνεται σε ενεργά στελέχη, των Οικονομικών Υπηρεσιών γενικότερα και Λογιστηρίου ειδικότερα, του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα, αλλά και σε απόφοιτους προσανατολισμένους επαγγελματικά στην Οικονομική Διαχείριση και την Λογιστική.

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ:

  • Ενημερώνει τους φοιτητές για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις όλων των επιμέρους τομέων της Οικονομικής Διοίκησης, ειδικότερα στο χώρο των Διεθνών Προτύπων Λογιστικής και Ελεγκτικής που εφαρμόζονται σήμερα.
  • Στο πρόγραμμα διδάσκουν καθηγητές Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στα συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα, όπως επίσης και άκρως εξειδικευμένοι επιστήμονες, ορκωτοί ελεγκτές και στελέχη της αγοράς εργασίας με πολυετή διδακτική εμπειρία, προσφέροντας ποιοτικές θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις.
  • Συμπληρώνει και αναβαθμίζει την εκπαιδευτική διαδικασία, με υλοποίηση ομιλιών, συνεδριών και επισκέψεων.
  • Επικοινωνεί με την αγορά εργασίας, με οργανισμούς, επιχειρήσεις και ανώτατα στελέχη της αγοράς με σκοπό την κάλυψη αναγκών των φοιτητών και αποφοίτων του προγράμματος.
  • Προσφέρει συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση στους φοιτητές με την δυνατότητα παρακολούθησης όλων των μαθημάτων επιλογής του Προγράμματος ακόμα και μετά την αποφοίτηση τους. Σκοπός της παροχής αυτής είναι η αρτιότερη δυνατή βελτίωση του γνωστικού πεδίου των φοιτητών.
  • Τα μαθήματα είναι διάρκειας 30 ωρών, διδάσκονται σε τρεις συνεχόμενες εβδομάδες και εξετάζονται το Σάββατο της τέταρτης εβδομάδας.