Δελτίο Τύπου Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης

Home / Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2017 / Δελτίο Τύπου Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης

 

cd_thess_logo-01

Δελτίο Τύπου

Πάνω απο 1.700 επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης

Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης 2017

31 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2017 | Αποθήκη Γ’ Λιμάνι Θεσσαλονίκης

 

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του CareerBuilder, διοργάνωσε τις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο event για την εργασία, την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση.
Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με σκοπό να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση το kariera.gr έδωσε σε όλους τους επισκέπτες τη δυνατότητα:

 

 

  • Περιηγηθούν στα περίπτερα των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, να καταθέσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και να περάσουν από προσωπικές συνεντεύξεις.

 

  • Να μιλήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους και recruiters του kariera.gr, οι οποίοι τους κατατόπισαν δωρεάν σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

 

 

 

Το kariera.gr, ως συνοδοιπόρος της νέας γενιάς με μια σειρά υπηρεσιών όπως Οδηγός Καριέρας, Careerguide.gr, Coding School κ.α. και με παρακαταθήκη τη διεξαγωγή της πιο μεγάλης και σημαντικής εργασιακής έρευνας που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, «Καριέρα και Γενιά Υ» που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος ενισχύει ακόμη περισσότερο φέτος τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ αγοράς εργασίας με τους νέους. Το kariera.gr θεωρεί υποχρέωση του τη διοργάνωση τέτοιων γεγονότων και υπόσχεται να συνεχίσει να εκπληρώνει το όραμα του ώστε να βρεθεί «Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση».

 

Περισσότερες πληροφορίες: marketing@kariera.gr

Image Gallery:

 

Διοργάνωση:

Χώρος Διεξαγωγής: Υπό την Αιγίδα
ol%ce%b8
Χορηγοί Επικοινωνίας:
biscotto_thessaloniki_logo startupgr m-logo_orange startupper_logo_1000

Επιπλέον Πληροφορίες για τον Τύπο: marketing@kariera.gr
Tηλ.: 210 8115311
Διεξαγωγή: kariera.gr