ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ​

Για τέταρτη χρονιά αποτυπώνουμε σε μια μεγάλη έρευνα τις επιθυμίες, τα χαρακτηριστικά και τις διεκδικήσεις της νέας γενιάς για την αγορά εργασίας.

Millennials – εργαζόμενοι σε τρεις από τις βραβευμένες εταιρείες αποτυπώνουν πως βιώνουν τη δική τους εργασιακή ευκαιρία και εξέλιξη
αλλά και τι είναι αυτό που ξεχωρίζουν στο οργανισμό που απασχολούνται.

Καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Ανθρώπινου Δυναμικού παρουσιάζουν εκείνα τα benefits που πολλοί δε γνωρίζουν
αλλά κάνουν την εταιρεία τους κατάλληλη για να ξεκινήσει κάποιος την καριέρα του.

Nestlé

Success Story

KONTORIG bw
Ιωάννα Κοντοριγοπούλου - Marketing Trainee, Cooking & Baking

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Nestlé βρίσκεται στο τοπ 10 των εταιρειών που θέλουν να απορροφηθούν οι νέοι. Ποιος δεν θα ήθελε, άλλωστε, να δουλεύει σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με νεαρούς – κατά πλειοψηφία – συναδέλφους, πρόθυμους να σε βοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα και να σε καθοδηγήσουν τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο; Ποιος δεν θα ήθελε να δουλεύει σε μια επιχείρηση που προάγει την ομαδικότητα και τη δημιουργικότητα; Ποιος δεν θα ήθελε να τον αντιμετωπίζουν ως ίσο προς ίσο και να νιώθει ότι η γνώμη του μετράει για την ομάδα του;
Εκτός όμως απ όλα αυτά, η Nestlé σου δίνει ακόμη περισσότερα. Σου δίνει την ευκαιρία να εξελιχθείς και να καταρτιστείς ακόμη περισσότερο με μια πληθώρα workshop και σεμιναρίων που τρέχουν συνεχώς. Σε βοηθάει να χτίσεις ένα γερό work-life balance, γιατί κατανοεί ότι κανείς δεν ζει για να δουλεύει, αλλά δουλεύει για να ζει. Σε παρακινεί να ασχοληθείς ενεργά με τον εθελοντισμό μέσα από τις διάφορες κοινωνικές δράσεις της. Και φυσικά, σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις να δουλεύεις το αντικείμενό σου σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον με πολλές απαιτήσεις αλλά και πολλά διδάγματα.
Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι η εταιρεία που δουλεύεις σε στηρίζει με όποιο τρόπο εκείνη μπορεί καλύτερα και σε βοηθάει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, κι αυτό, αν μη τι άλλο, είναι η πρώτη επιτυχία που μπορείς να ζητήσεις από τον εαυτό σου στα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα.

Business Story

Drakoulakou Maria bw
Μάιρα Δρακουλάκου – Group Brand Manager, Cooking & Baking

Στη Nestlé θεωρούμε ότι πέρα από την κοινωνική ευθύνη να προσφέρουμε εργασία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, οι νέοι εργαζόμενοι προσφέρουν μια νέα οπτική και ενέργεια που μας είναι πολύτιμη. Μέσα στα πλαίσια αυτά, προσπαθούμε να τους παρέχουμε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε αυτή η εργασιακή εμπειρία να αποτελέσει μια εξαιρετική εκκίνηση της σταδιοδρομίας τους.
Πέρα από τα προφανή πλεονεκτήματα που προσδίδει η εργασία σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας μας, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο να γίνουν οι νέοι μας εργαζόμενοι άμεσα ενεργά μέλη της ομάδας μας με συγκεκριμένους ρόλους και αρμοδιότητες. Στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, αναλαμβάνουν συγκεκριμένα Projects που τους δίνουν την ευκαιρία να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και να γνωρίσουν την πραγματική λειτουργία της εταιρείας. Η παγκόσμια παρουσία μας και η ευρεία γκάμα προϊόντων μας, δίνουν πολλές ευκαιρίες για απασχόληση σε διαφορετικά businesses και τμήματα, και για συνεργασία με διαφορετικές ομάδες και κουλτούρες.
Διασφαλίζουμε επίσης ότι η εκπαίδευση τους είναι πολύπλευρη, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς πόρους και επιλογές. Η εταιρεία διοργανώνει εσωτερικά ή με τη βοήθεια εξωτερικών συνεργατών σεμινάρια που σκοπό έχουν την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων για κάθε θέση εργασίας. Στόχος μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητές τους και να τους βοηθήσουμε να ανοίξουν τους ορίζοντές τους.
Βασικό μας μέλημα είναι επίσης η δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο χτίζεται και βασίζεται σε σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης. Ακούμε τις ιδέες των ανθρώπων μας με ενδιαφέρον και δίνουμε τη δυνατότητα για εργασία σε ένα περιβάλλον ανοιχτής συνεργασίας.
Στη Nestlé αντιμετωπίζουμε την απασχόληση των νέων με ιδιαίτερη χαρά και με την πίστη ότι δίνουμε τα καλύτερα δυνατά εφόδια στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται στο ξεκίνημά τους.