ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ​

Για τέταρτη χρονιά αποτυπώνουμε σε μια μεγάλη έρευνα τις επιθυμίες, τα χαρακτηριστικά και τις διεκδικήσεις της νέας γενιάς για την αγορά εργασίας.

Millennials – εργαζόμενοι σε τρεις από τις βραβευμένες εταιρείες αποτυπώνουν πως βιώνουν τη δική τους εργασιακή ευκαιρία και εξέλιξη
αλλά και τι είναι αυτό που ξεχωρίζουν στο οργανισμό που απασχολούνται.

Καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Ανθρώπινου Δυναμικού παρουσιάζουν εκείνα τα benefits που πολλοί δε γνωρίζουν
αλλά κάνουν την εταιρεία τους κατάλληλη για να ξεκινήσει κάποιος την καριέρα του.

Mondelēz International

Success Story

Κέλλυ Δαμκαλίδη bw
Κέλλυ Δαμκαλίδη Customer & Category Activation Chocolate

Είναι πραγματικά δύσκολο μέσα σε λίγες λέξεις να περιγράψω εμπειρίες, σκέψεις και συναισθήματα από τη ζωή μου στη Mondelēz International, την εταιρεία που γνώρισα στα 21 μου χρόνια, που μου έμαθε πολλά και με εξέλιξε ακόμη περισσότερο. Ξεκίνησα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα με την πρακτική μου στο τμήμα Corporate Affairs και στη συνέχεια μου δόθηκε η δυνατότητα να γίνω μέλος της εταιρείας και να αναλάβω ρόλους σε διαφορετικά τμήματα όπως Πωλήσεις, Marketing και Category Planning. Μέσα από αυτή την εμπειρία είχα την ευκαιρία να δουλέψω για projects που πριν 9 χρόνια μου φαίνονταν άπιαστα: από το να σχεδιάζω λανσαρίσματα νέων προϊόντων, να συμμετέχω στην παραγωγή της νέας ταινίας της Lacta μέχρι και να οργανώνω προωθητικές δράσεις σε μεγάλα καταστήματα. Αυτό όμως αποτελεί ένα μόνο μέρος της μαγείας που βιώνουμε καθημερινά, γιατί στη Mondelēz International το κλίμα μεταξύ των συναδέλφων, η συνεχής εκπαίδευση και οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας εμπνέουν να γινόμαστε καλύτεροι επαγγελματίες, αλλά και άνθρωποι. Νιώθω τυχερή που είμαι μέλος αυτού του οργανισμού μα πάνω απ’ όλα που μπορώ κάθε πρωί να φοράω το πιο αληθινό μου χαμόγελο και να μπαίνω σε ένα κόσμο γεμάτο απόλαυση… τον κόσμο της Mondelēz International!

Business Story

Ιώ Αγγέλου Talent Acquisition Coordinator

Η εταιρεία Mondelēz International είναι η δυναμική παρουσία στην παγκόσμια αγορά snacking. Είναι μια παγκόσμια εταιρεία με αγαπημένα και απολαυστικά brands στο χώρο του snacking (σοκολάτα, μπισκότα, τσίκλα, καραμέλα), με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες του κόσμου, με πάνω από 100.000 εργαζόμενους και περίπου 300 γραφεία, κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, κέντρα διανομής και παραγωγικές μονάδες.
Έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1988 και προωθεί με ευθύνη αγαπημένα προϊόντα όπως: σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Kiss, 3BIT και Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO, Εργαστήρι Παυλίδη, ρόφημα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne, καραμέλες Halls και τσικλόφουσκα Bubbaloo. Η εταιρεία απασχολεί 370 εργαζόμενους και διατηρεί παραγωγική μονάδα στην Ελλάδα, το εργοστάσιο Παυλίδη στην οδό Πειραιώς. Υλοποιεί δράσεις κοινωνικής συνεισφοράς, που ως στόχο τους έχουν τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ενδεικτικά, αναφέρεται το πρόγραμμα επισκέψεων μαθητών στο Εργοστάσιο Παυλίδη σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο καθώς και η δωρεά δεκάδων προϊόντων στην «Τράπεζα Τροφίμων».
Οι άνθρωποι της Mondelēz International, αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιό μας και παρέχουμε εκπαίδευση και εξέλιξη, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και δυνατότητες μετακίνησης σε διάφορα τμήματα.
Στηρίζουμε τη συνεργασία με τους νέους μέσα από μια σειρά ενεργειών που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της εταιρείας σε προγράμματα πρακτικής απασχόλησης (internships) μέσω συνεργασίας με Πανεπιστήμια και πρακτικές συμβουλές προετοιμασίας και καθοδήγησης (coaching / mentoring) σε νέους αποφοίτους. Παράλληλα, μέσω του Προγράμματος «Top2Top», προσφέρουμε τη δυνατότητα σε απόφοιτους και τελειόφοιτους Σχολών να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της εταιρείας που έχει στόχο την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.
Έχουμε ως βασικό στόχο να ενισχύουμε ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι άνθρωποί μας μπορούν να λειτουργούν με καινοτομία και πάθος δημιουργώντας απολαυστικές στιγμές χαράς.