ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ​

Για τέταρτη χρονιά αποτυπώνουμε σε μια μεγάλη έρευνα τις επιθυμίες, τα χαρακτηριστικά και τις διεκδικήσεις της νέας γενιάς για την αγορά εργασίας.

Millennials – εργαζόμενοι σε τρεις από τις βραβευμένες εταιρείες αποτυπώνουν πως βιώνουν τη δική τους εργασιακή ευκαιρία και εξέλιξη
αλλά και τι είναι αυτό που ξεχωρίζουν στο οργανισμό που απασχολούνται.

Καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Ανθρώπινου Δυναμικού παρουσιάζουν εκείνα τα benefits που πολλοί δε γνωρίζουν
αλλά κάνουν την εταιρεία τους κατάλληλη για να ξεκινήσει κάποιος την καριέρα του.

Inditex​

Success Story

CareerGuide_2018_Inditex_1
Αγγελική Σηφάκη | Υπεύθυνη Καταστήματος

Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι στην Inditex ως φοιτήτρια, δεν φανταζόμουν όλες τις στιγμές και τις εμπειρίες που θα ακολουθούσαν.
Μετά από 10 χρόνια έχω τη χαρά να είμαι ενεργό μέλος μιας ομάδας και να την αναπτύσσω καθημερινά.
Κοινός παρονομαστής σε όλα αυτά τα χρόνια το καλό εργασιακό κλίμα που προκύπτει από τη θετική στάση, τη συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα. Ευκαιρίες εξέλιξης δίνονται καθημερινά και απλόχερα και καθιστούν δικαιολογημένα την Inditex έναν δημοφιλή «προορισμό» εργασίας για τους νέους.
Όσοι εργαζόμαστε εδώ βλέπουμε ότι η εταιρεία επενδύει στους ανθρώπους της, παρέχει ασφάλεια, προνόμια αλλά και το αίσθημα δημιουργίας που κάθε νέος αναζητά.
Αγγελική

CareerGuide_2018_Inditex_2
Κωνσταντίνος Γροντής | Κεντρικός Ταμίας

Καθημερινά εδώ και 8 χρόνια όταν πηγαίνω στην εργασία μου αισθάνομαι ότι ανήκω σε μια εταιρεία που εμπιστεύεται τους νέους και τους δίνει ευκαιρίες για να δημιουργήσουν. Αυτό που ξεχωρίζω είναι ότι υπάρχει ισότητα και δικαιοσύνη. Όλοι έχουν φωνή και μπορούν να εξελιχθούν. Καθημερινή επιτυχία θεωρώ τα χαμόγελα των συναδέλφων μου και των πελατών.

Επιτυχία θεωρώ την ευκαιρία που μου δίνει η εταιρεία να αναδείξω τις ικανότητες μου και να εξελιχθώ. Πάνω απ’ όλα όμως, επιτυχία για μένα, είναι που νιώθω περήφανος για την εταιρεία μου. Όταν είσαι σε μια εταιρεία σαν την Inditex, η προσπάθειά σου παίρνει αξία, γιατί ξέρεις ότι θα ανταμειφθεί και θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο.
Κωνσταντίνος

Business Story

CareerGuide_2018_Inditex_3
Ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Inditex είναι ένας πολυεθνικός όμιλος που διαθέτει 7 αλυσίδες στη χώρα μας, 163 καταστήματα και πάνω από 3.900 εργαζομένους. Οι άνθρωποί μας είναι πάντοτε στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας.
Σεβασμός στις επιθυμίες και τη μοναδικότητα, δυνατότητες εξέλιξης σε όποιο σημείο του πλανήτη υπάρχει φυσική παρουσία της εταιρείας, συμβάσεις αορίστου χρόνου, ευχάριστο κλίμα εργασίας,
ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, είναι μόνο μερικά από τα προνόμια του να είσαι μέλος της οικογένειας της Inditex.

Οι άνθρωποι των κεντρικών γραφείων εργαζόμαστε υποστηρικτικά για τους συναδέλφους μας στα καταστήματά μας, γιατί αυτά είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, είναι ο πυρήνας όλης της δραστηριότητάς μας.
Γεμάτοι ενδιαφέρον για την εξέλιξη των ανθρώπων μας πραγματοποιούμε διαρκώς εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια ανίχνευσης δυναμικής, που μας επιτρέπουν να εντοπίζουμε «τα ταλέντα», να τα ενισχύουμε και να τα αναπτύσσουμε.

Η πιο σημαντική εταιρική μας αξία, άλλωστε, είναι η Εσωτερική Προαγωγή. Στόχος μας είναι όταν προκύπτουν ανοιχτές θέσεις στα καταστήματα ή στα κεντρικά μας γραφεία να δίνουμε την ευκαιρία στους δικούς μας ανθρώπους, προκειμένου να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτές. Σε εμάς η ανάπτυξη είναι συνώνυμο του ταλέντου και της προσωπικής θέλησης για εξέλιξη.

 

Γιατί στην Inditex αγαπάμε αυτό που κάνουμε.