Κατερίνα Κανατούλα


Κατερίνα Κανατούλα

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΘΕΣγάλα

 

 

Η Κατερίνα Κανατούλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Εργάζεται σχεδόν 20 χρόνια στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, απασχολούμενη σε μεγάλες Ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους όπως: παροχή υπηρεσιών, τηλεπικοινωνίες, κατασκευαστικές, λιανικό εμπόριο και πολλούς άλλους.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, ασχολήθηκε με όλο το φάσμα εργασιών που αφορούν σε μία Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού όπως: προσέλκυση, διατήρηση και εκπαίδευση προσωπικού, σύνταξη και υλοποίηση εσωτερικών διαδικασιών και συστημάτων διοίκησης προσωπικού, διαχείριση μισθοδοσίας, εργατικών και ασφαλιστικών θεμάτων, συστήματα αξιολόγησης της απόδοσης και παρακίνησης προσωπικού και πολλά άλλα, με στόχο να διασφαλίζει πάντα τα βέλτιστα για τα στρατηγικά και επιχειρησιακά σχέδια της επιχείρησης.

Από το 2014 εργάζεται ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στο νεοσύστατο Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα, ο οποίος δραστηριοποιείται στον καινοτόμο τρόπο διάθεσης γαλακτοκομικών προϊόντων μέσω δικτύου αυτόματων πωλητών.