Κατερίνα Γκαγκάκη


Κατερίνα Γκαγκάκη

Επικοινωνιολόγος

 

Κατερίνα Γκαγκάκη είναι Eπικοινωνιολόγος.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως Ψυχολόγος και στη συνέχεια στράφηκε στον Τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του Ιmage Making &Perception Management και πολυετή εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, ως στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρίες. Διετέλεσε για επτά χρόνια, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας στη VODAFONE και για 10 χρόνια

διαχειρίστηκε την επικοινωνιακή στρατηγική όλων των εταιριών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, με την ιδιότητα της image maker συμμετείχε στην κριτική επιτροπή στους τρεις κύκλους του X Factor από το 2008 -2010/11 στην Ελλάδα, κερδίζοντας με την ομάδα της την 1η σεζόν. Το 2010 αναδεικνύεται στην ψηφοφορία του κοινού από μεγάλο μηνιαίο περιοδικό για τις Γυναίκες της Χρονιάς , Τηλεοπτική προσωπικότητα της χρονιάς. Το 2013 -2014 συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού show YFSF.

 

Σήμερα δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητη  Σύμβουλος Διαχείρισης Εικόνας σε πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και της show business και Σύμβουλος Επικοινωνίας σε εταιρίες στην Ελλάδα, και την Κύπρο και ως ραδιοφωνική παραγωγός.

 

Έχει σπουδάσει Ψυχολογία και ακολούθησε

μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή

Ψυχολογία στο London School of Economics and Political Science και στο Perception Management στο New York University.