Γιώργος Τσιρίκος


Γιώργος Τσιρίκος

Co-founder Three Cents

fb

instagram-flat-icon-circle-image

 

 

 

Γέννημα θρέμμα Αθηναίος , ο Γιώργος ήθελε όταν μεγαλώσει να γίνει γυμναστής! Τελικά επειδή διάβαζε ‘’πολύ’’ αποφοίτησε από ΙΕΚ Πληροφορικής και κατέληξε να πίνει και να φτιάχνει ποτά σε ενα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου στο Λονδίνο.

Είναι 27 χρονών, συνδημιουργός και συνιδιοκτήτης της ελληνικής εταιρειας αναψυκτικών Three Cents και όταν δεν πηγαίνει τα πρωινά στο γραφείο, κερδίζει διαγωνισμούς bartending, παίζει online games ή βλέπει σειρές πειρατικά κατεβασμενες.

 

Three Cents

family_photo

Η εταιρεία Three Cents δημιουργήθηκε τον Δεκέμβρη του 2014 από τέσσερις φίλους και την αγάπη τους για ποιοτικά προϊόντα. Ορμώμενοι από την αρτεσιανή παραγωγή των αναψυκτικών στις αρχές του 20ου αιώνα και την ιστορία τους, δημιουργούν την πρώτη σειρά ελληνικών premium mixers, δηλαδή αναψυκτικών που προορίζονται και για ανάμειξη για αλκοόλ. Από τους πρώτους μήνες της δημιουργίας τους τα Three Cents λαμβάνουν πολύ υψηλές κριτικές και κερδίζουν αστέρια ποιότητας από διεθνείς φορείς.

Το Difford’s guide ,ένα από τα εγκυρότητα διεθνή site , βαθμολογεί την σειρά των Three Cents με την υψηλότερη βαθμολογία 5+/5 . Το 2016 βρίσκει την εταιρεία υποψήφια στην κατηγορία “καλύτερο προϊόν της χρονιάς” στα ευρωπαϊκά βραβεία Mixology award’s , market leader στην κατηγορία τους στην Ελληνική αγορά και πλέον με εξαγωγές σε περισσότερες από 15 χώρες.