Δημήτρης Νταφόπουλος

Home / Events / Ημέρες Καριέρας 2016 / UP Event 2016 / Ομιλητές 2016 / Δημήτρης Νταφόπουλος

dd

Δημήτρης Νταφόπουλος

Co-founder Three Cents

fb

instagram-flat-icon-circle-image

 

Ο Δημήτρης θα ήθελε να είναι ο Batman. Είναι 29 χρονών,κατάγεται απο την Καρδίτσα και είναι συνδημιουργός και συνιδρυτής της εταιρείας ελληνικών αναψυκτικών Three Cents. Όταν δεν είναι κολλημένος στην κίνηση ή απασχολημένος σε meetings και skype-conferences, βάζει την μάσκα του και σερβίρει τα καλύτερα long drinks της πόλης πίσω από την μπάρa του The Clumsies.

Είναι πτυχιούχος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας (ΟΠΑ), εργάζεται ως brand ambassador στην εταιρεία Granikal από το 2013 και στον ελεύθερό του χρόνο διαβάζει οργανική χημεία, βλέπει Conan O’ Brien και προσπαθεί να μάθει μόνος του Ισπανικά!

 

Three Cents

 

family_photo

Η εταιρεία Three Cents δημιουργήθηκε τον Δεκέμβρη του 2014 από τέσσερις φίλους και την αγάπη τους για ποιοτικά προϊόντα. Ορμώμενοι από την αρτεσιανή παραγωγή των αναψυκτικών στις αρχές του 20ου αιώνα και την ιστορία τους, δημιουργούν την πρώτη σειρά ελληνικών premium mixers, δηλαδή αναψυκτικών που προορίζονται και για ανάμειξη για αλκοόλ. Από τους πρώτους μήνες της δημιουργίας τους τα Three Cents λαμβάνουν πολύ υψηλές κριτικές και κερδίζουν αστέρια ποιότητας από διεθνείς φορείς.

Το Difford’s guide ,ένα από τα εγκυρότητα διεθνή site , βαθμολογεί την σειρά των Three Cents με την υψηλότερη βαθμολογία 5+/5 . Το 2016 βρίσκει την εταιρεία υποψήφια στην κατηγορία “καλύτερο προϊόν της χρονιάς” στα ευρωπαϊκά βραβεία Mixology award’s , market leader στην κατηγορία τους στην Ελληνική αγορά και πλέον με εξαγωγές σε περισσότερες από 15 χώρες .