Γιώργος Μπάγκος


Γιώργος Μπάγκος

Co-founder Three Cents

fb

instagram-flat-icon-circle-image

 

 

 

O Γιώργος Μπάγκος είναι 32 ετών, γέννημα θρέμμα της «μπαρμανογέννας» Καρδίτσας και βρίσκεται στο χώρο του επισιτισμού εδώ και 14 χρόνια. Ειναι τελειόφοιτος Διοικησης Επιχειρήσεων απο τα Τει Αθήνας. Travel junkie και cocktail explorer έχει ταξιδέψει σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Αυστραλία για να εμβαθύνει τις γνώσεις του γύρω απο τα κοκτέιλ και τα αποστάγματα με κύριο την τεκίλα και το μεσκαλ. Είναι συνιδιοκτήτης και συνδημιουργός της ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών Three Cents και όταν δεν είναι σε κάποιο αεροπλάνο για κάπου τον βρίσκει κανείς πίσω απο την μπάρα του Theory Bar στο Χαλάνδρι…

 

 

 

 

Three Cents

 

family_photo

Η εταιρεία Three Cents δημιουργήθηκε τον Δεκέμβρη του 2014 από τέσσερις φίλους και την αγάπη τους για ποιοτικά προϊόντα. Ορμώμενοι από την αρτεσιανή παραγωγή των αναψυκτικών στις αρχές του 20ου αιώνα και την ιστορία τους, δημιουργούν την πρώτη σειρά ελληνικών premium mixers, δηλαδή αναψυκτικών που προορίζονται και για ανάμειξη για αλκοόλ. Από τους πρώτους μήνες της δημιουργίας τους τα Three Cents λαμβάνουν πολύ υψηλές κριτικές και κερδίζουν αστέρια ποιότητας από διεθνείς φορείς.

Το Difford’s guide ,ένα από τα εγκυρότητα διεθνή site , βαθμολογεί την σειρά των Three Cents με την υψηλότερη βαθμολογία 5+/5 . Το 2016 βρίσκει την εταιρεία υποψήφια στην κατηγορία “καλύτερο προϊόν της χρονιάς” στα ευρωπαϊκά βραβεία Mixology award’s , market leader στην κατηγορία τους στην Ελληνική αγορά και πλέον με εξαγωγές σε περισσότερες από 15 χώρες .