Ημέρες Καριέρας 2016

Home / Events / Ημέρες Καριέρας 2016

Το 67%
των υποψηφίων

Έχουν ηλικία 18-30 ετών

Το 82% των υποψηφίων

Δήλωσαν οτι θα έρθουν ξανά
στις Ημέρες Καριέρας

40+ Εταιρίες
και Start Ups

Περιμένουν να σας γνωρίσουν

8000+ υποψήφιοι

Επισκέπτονται κάθε χρόνο
την έκθεση

Ώρες
10:00 Έναρξη έκθεσης
12:00 Έναρξη του Up Event
17:00 Λήξη του Up Event
18:00 Λήξη της έκθεσης
Παρουσίαση

Το kariera.gr διοργανώνει και φέτος τις Ημέρες Καριέρας στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2016 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα.

Οι 3 βασικότεροι πυλώνες της αγοράς «Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα» θα φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ελάτε στη φετινή συνάντηση Ημέρες Καριέρας 2016 για να γνωρίσετε και να συζητήσετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ποιες εταιρίες θα είναι στις Ημέρες Καριέρας 2016;

Είστε εργοδότης και θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες για να λάβετε μέρος στις Ημέρες Καριέρας 2016;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Χώρος

Οι Ημέρες Καριέρας 2016 θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2016 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

 

TECHNOPOLIS-LOGO-high-(002)

 

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας είναι δωρεάν, είναι όμως απαραίτητη η εγγραφή σας.
Οι αίθουσες των Ημερών Καριέρας μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων είναι αποκλειστικά οι παρακάτω:
Κτίριο Νέοι Φούρνοι
Κτίριο Δεξαμενές Καθαρισμού
Κτίριο Μηχανουργείο
Αεριοφυλάκιο 1-Αμφιθέατρο
Κτίριο Innovathens

Ώρες διεξαγωγής: 10.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, 118 54, Γκάζι

Πρόσβαση
Τρόλεϊ

Νο 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»,

Λεωφορεία ΟΑΣΑ
035, 049, 811, 815, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»

Μετρό
Σταθμός «Κεραμεικός»

Up Event

Ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο της εξέλιξης στους παρευρισκόμενους, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία, υποδεικνύουν μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα την ιδέα μας.

 

Διαβάστε περισσότερα
Start-Up Event
Ένα event, αποκλειστικά για Start-ups που θα διεξαχθεί στο χώρο του Innovathens. Αυτή τη χρονιά, οι Ημέρες Καριέρας ενισχύουν τον επιχειρηματικό τους χαρακτήρα προς τη νέα γενιά και καλωσορίζουν ένα νέο, καινοτόμο event, το Start-Up Event, που θα διεξαχθεί στο INNOVATHENS.

 

Διαβάστε περισσότερα
Εκπαιδευτική Υποτροφία

Τo Kariera.gr και το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά, τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2016, που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

 

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ημέρες Καριέρας είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός που παρέχει τη δυνατότητα σε πολλούς νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με εταιρείες και να συναντήσουν αξιόλογα στελέχη της αγοράς. Το γεγονός ότι πέρασα από πολλές mini-συνεντεύξεις στις «Ημέρες Καριέρας», από μεγάλες επιχειρήσεις, μέσα σε μια μέρα, συνετέλεσε στο να αντιμετωπίσω το μεγαλύτερο άγχος μου όσον αφορά στην αναζήτηση εργασίας, την συνέντευξη. Η εμπειρία αυτή, σε συνδυασμό με τα παράλληλα σεμινάρια που έλαβαν χώρα εκεί και συμμετείχα, καθώς και τον «Οδηγό Καριέρας», συμπλήρωσαν τις γνώσεις μου, για να ολοκληρώσω την επαγγελματική μου εικόνα και να πετύχω τους επαγγελματικούς μου στόχουςΈλενα Μ.,
Digital Marketing Specialist
TRK Coffee & Beverages
Η πρώτη μου εμπειρία με τις Ημέρες Καριέρας και τα ανοιχτά σεμινάρια που διεξάγονται σε αυτές, ήταν το 2014. Η συμμετοχή μου αυτή, με ωφέλησε τόσο στις επαγγελματικές ευκαιρίες που προέκυψαν, όσο και στη δικτύωσή μου με στελέχη-κλειδιά. Όντας προκατειλημμένος, θεωρούσα ότι τα στελέχη των εταιρειών που βρίσκονταν εκεί, ενδιαφέρονταν κυρίως να «εκμεταλλευτούν» την ανάγκη του κόσμου να εργαστεί.
Αντίθετα στη σκέψη μου, η ομάδα του Καριέρα με ενθάρρυνε να δω από άλλη γωνία τα πράγματα, να προωθήσω τον εαυτό μου καλύτερα, να ανανεώσω το βιογραφικό μου, να αναδείξω τις πραγματικές ικανότητες και δεξιότητές μου, καθώς και πλευρές της προσωπικότητάς μου που ποτέ δεν πίστευα ότι είχα. Η εν λόγω εμπειρία, συμπληρώθηκε με τον Οδηγό Καριέρας, ένα ολοκληρωμένο manual συμβουλευτικής που μας δόθηκε κατά τη διάρκεια των Ημερών, δωρεάν. Σήμερα, εξαιτίας αυτής της προετοιμασίας και σημαντικής προσωπικής μου προσπάθειας, εργάζομαι σε εργοστάσιο φαρμακευτικής εταιρείας, ως BMS Operator. Παρά το γεγονός ότι πέτυχα τον στόχο μου, τα παραπάνω στάθηκαν κομβικό σημείο στην επαγγελματική μου πορεία και άλλαξαν σημαντικά τον τρόπο που σκέφτομαιΜιχάλης Β.,
Uni-Pharma Pharmaceutical Laboratories
Facilities Support,
BMS Operator
2013. Άνεργη και πολύ απογοητευμένη. Παρ’ ότι είχα αντίληψη της κατάστασης της αγοράς, παράλληλα θεωρούσα ότι δεν κατάφερνα να αξιοποιήσω ευκαιρίες που προέκυπταν. Κάτι έκανα λάθος. Πριν συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι δεν θα βρω ποτέ μια δουλειά που να με κάνει ευτυχισμένη, πήγα στις Ημέρες Καριέρας. Δεν περίμενα να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι δραματικά, ήμουν όμως αποφασισμένη και διατεθειμένη να αλλάξω τις ενέργειές μου.
Μια «μεγάλη» γνωριμία, πολλές συμβουλές και «τροφή» για σκέψη. Έφυγα με εντελώς διαφορετική ψυχολογία και «κληρονομιά» τον Οδηγό Καριέρας, συνειδητοποιώντας ότι η επιμονή κι η υπομονή είναι απαραίτητες αρετές, αλλά δεν αρκούν. Διάβασα, σκέφτηκα, άρχισα να εφαρμόζω όσα έμαθα και να αλλάζω… από τη στάση του σώματος και τη χειραψία μου, μέχρι το ένα λιγότερο bullet στο βιογραφικό μου.
Τρία χρόνια μετά, συνειδητοποιώ τί αποκόμισα – για όλα υπάρχει ο «σωστός», ο «λάθος» και ο «αδιάφορος» τρόπος. Κι εγώ, σίγουρα, μέχρι εκείνη τη μέρα, έκανα πολλά να μοιάζουν «αδιάφορα». Η μόνη χαμένη από αυτό, εγώ. Και θα συνέχιζα να είμαι, αν δεν παραδεχόμουν την πραγματικότητα, τί έκανα λάθος κι αν δεν ήμουν διατεθειμένη να αλλάξω.Σοφία Ζ.
BSc, Management Science & Technology
Bayer Hellas
Benefits Services
Συμβουλές

Βελτιστοποιήστε την επίσκεψή σας στην έκθεση! Αφιερώστε λίγα λεπτά για να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές!

Χρησιμοποίησε θετικές λέξεις και φράσεις. Διατήρησε σταθερό και ήρεμο τον τόνο της φωνής σου. Απόφυγε τις απότομες εναλλαγές είτε λόγω έκπληξης, είτε λόγω αμηχανίας, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Επίλεξε μόνο εκείνες τις στιγμές που θέλεις να χρωματίσεις τον τόνο της φωνής σου προκειμένου να δώσεις έμφαση σε κάτι το οποίο θες να παρουσιάσεις ως σημαντικό, για παράδειγμα αν θες να δείξεις τον ενθουσιασμό σου ή το πάθος σου για κάτι συγκεκριμένο.

Κι όμως… Κι όμως… Γιατί τελικά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά κι όχι απαραίτητα οι μεγάλες πράξεις! Όταν έχετε, λοιπόν, εξαντλήσει όλες τις πιθανές ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Υπεύθυνο Στελέχωσης Προσωπικού να επιλέξει εσάς και μόνον εσάς από όλους τους υποψηφίους, ας φροντίσουμε κι αυτές να δούμε τί θα καταφέρουμε! Έρευνες μαρτυρούν ότι, παγκοσμίως, μόνο το 3% των υποψηφίων λαμβάνει κλήση για συνέντευξη, από όσους δηλώνουν υποψηφιότητα για μια θέση. Με ένα τέτοιο μικρό ποσοστό να «ζορίζει» τις πιθανότητές σας, θα χρειαστεί σίγουρα να βάλετε τα δυνατά σας. Πώς;

Αν το καλοσκεφτείτε, ο στόχος ενός movie trailer κι ενός βιογραφικού είναι ακριβώς ο ίδιος, με μόνη διαφορά το κοινό στο οποίο απευθύνονται, μιας και μεταφορικά το περιεχόμενο χρειάζεται να έχει τις ίδιες βάσεις. Το trailer μιας ταινίας στοχεύει να προσελκύσει τους δυνητικούς θεατές σε τέτοιο βαθμό, ώστε να τους οδηγήσει ως τα καθίσματα ενός σινεμά. Ομοίως, το βιογραφικό ενός υποψηφίου, στοχεύει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του δικού του “κοινού” (αξιολογητές βιογραφικών, recruiters, ή δυνητικοί προϊστάμενοι και εργοδότες), ώστε να τους προτρέψει να καλέσουν τον υποψήφιο προς συνέντευξη.

Tο βιογραφικό σου σημείωμα είναι στην πραγματικότητα η κύρια πηγή που θα χρησιμοποιηθεί ώστε ο συνεντευξιαστής να σου απευθύνει ένα μεγάλο μέρος από τις ερωτήσεις που θα ήθελε να σου κάνει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Είναι λοιπόν ιδιαίτερης σημασίας να είναι καλογραμμένο, τεκμηριωμένο και λογικά δομημένο. Η εμφάνισή του και ο τρόπος σύνταξής του είναι εξίσου κρίσιμος με την ουσία του, γι’ αυτό τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναδείς και ενδεχομένως να αναθεωρήσεις το βιογραφικό σου σημείωμα, ως το μέσο που θα σου εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόσκληση για συνέντευξη.

Δωρεάν Εγγραφή

Διοργάνωση:

Υποστηρικτής: Χώρος Διεξαγωγής Media Advisor
Χορηγοί Επικοινωνίας:
sponsor_cd2016