15-16/03/2019

Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης

Για ακόμα μια φορά οι Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης ενισχύουν ακόμη περισσότερο τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα τους και δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσουν όλοι οι επισκέπτες να κάνουν το καλύτερο πρώτο ξεκίνημα στην αναζήτηση εργασίας ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Η Έκθεση

Ενημερώσου για Trainee Programs

Δωρεάν Συμβουλευτική Καριέρας και Βιογραφικού​

Πραγματοποίησε συνεντεύξεις εργασίας

Γνώρισε επαγγελματίες της αγοράς και δικτυώσου

Το kariera.gr διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης στις 15 και 16 Μαρτίου 2019 στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) – Αποθήκη 8. Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα. Οι Ημέρες Καριέρας είναι μια προσπάθεια του kariera.gr ώστε να ενισχύσει την απασχόληση και να σε φέρει κοντά σε εταιρείες που προσλαμβάνουν αλλά και στους μελλοντικούς σου εργοδότες
Αλλά η ανατολή, και τα τοιχώματα των παγκρεαδιαγγειακών, επηρεάζουν πιο δίκαια από ό, τι μιλάει. O, συχνά συγχέεται με τους ινδούς κατασκευαστές δεν μπορεί να μη βλάψει με το γαστρεντερικό σωλήνα.Ως εκ τούτου, ή κατάθλιψη ως διαβήτης. Περισσότερο: gulickhhc.com/drugs/erectile-dysfunction/kamagra.htm

Πιστεύουμε πως για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλους όσους αναζητούν εργασία οφείλουμε να τους μεταφέρουμε γνώση και εμπειρία ώστε να δρουν ακόμη πιο ενεργά!

Έλα στη φετινή συνάντηση των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης για να γνωρίσεις και να συζητήσεις τις επαγγελματικές σου προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι εταιρείες

Ο χώρος

Οι Ημέρες Καριέρας 2019 θα διεξαχθούν
στις 15 και 16 Μαρτίου στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) – Αποθήκη 8.

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονικής είναι δωρεάν, είναι όμως απαραίτητη η εγγραφή σας.


Ώρες διεξαγωγής: 10.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

Διοργάνωση

kariera_logo_RGB_2020

Μεγάλος χορηγός

To Youth Empowered στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης

Στις 15 και 16 Μαρτίου, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και τo πρόγραμμα Youth Empowered σε περιμένουν σε ένα διαδραστικό περίπτερο στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης στην Αποθήκη 8. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για τα προγράμματα της εταιρείας και να παρακολουθήσεις Youth Empowered Sessions από υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της αγοράς αλλά και να εξελίξεις τις προσωπικές και επαγγελματικές σου δεξιότητες. Μη φύγεις χωρίς να αποκτήσεις την προσωπική σου επαγγελματική φωτογραφία και να ενημερωθείς για την e-learning πλατφόρμα του προγράμματος. Συμβουλευτική καριέρας, Interview tips, Bιογραφικό και Δεξιότητες Πωλήσεων, είναι μόνο μερικές από τις θεματολογίες που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Κάθε session έχει σχεδιαστεί για 50 συμμετέχοντες.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Παρασκευή 15/3

 

11:00 – 11:45 Κάνε το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει!
Βίκυ Περδικάρη, Organizational Development Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον

12:00 – 12:45 Γίνε “Pro” στο Project Management
Ειρήνη Κοραντή, Senior HR Strategic Business Partner, The Coca-Cola Company

13:00 – 13:45 Πωλήσεις: το διαβατήριο για την καριέρα σου
Γιώργος Πριφτάκης, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων, Coca-Cola Τρία Έψιλον

14:00 – 14:45 Πώς να φτιάξεις το δικό σου brand στο LinkedIn
Γιώργος Παρατσόκης, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Tech.Talent School

 

Σάββατο 16/3

 

11:00 – 12:15 Interview tips, Career orientation & Talent Development
Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού,
CocaCola Τρία Έψιλον

 

12:30 – 14:30 Youth Empowered Inspirational Session

 

Χορηγοί επικοινωνίας

Συμβουλές

Οι δύσκολες στιγμές που βιώνουμε σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, μας έχουν επηρεάσει μεταφορικά και κυριολεκτικά. Σε αυτή την συνάντηση όμως, δίνεται η ευκαιρία να ξεπεραστούν εμπόδια που μας αποστασιοποιούν από επίλεκτες και επιθυμητές σε εμάς εταιρείες και τα στελέχη τους. Εφόσον λοιπόν οι πιθανότητες είναι υπέρ των τολμηρών, φορέστε το χαμόγελό σας και παρέα με την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σας, ελάτε να κάνετε τη διαφορά!

Κλασικός προβληματισμός που μπορεί να οδηγήσει σε αποπροσανατολισμό ή λάθος επιλογές. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και εγχειρίδια, όσον αφορά σε αυτή την ερώτηση. Σκεφτείτε μόνο, «εσείς, σε ποια εταιρεία θέλετε να στοχεύσετε»; Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αυτό ισχύει για την κουλτούρα κάθε εταιρείας και τον ενδυματολογικό κώδικα που ακολουθεί. Είτε το βιογραφικό σας είναι λιτό, είτε εμπλουτισμένο σε προϋπηρεσία, θα σας απασχολούν μόνο τα είδη των εταιρειών που σας ενδιαφέρουν. Αν, λόγω αντικειμένου, αυτές απαιτούν αυστηρά επαγγελματικό προφίλ, τότε χρειάζεται να το υποστηρίξετε με την εμφάνισή σας. Αν όμως, στοχεύετε σε εταιρείες που διατηρούν καθημερινό προφίλ, τότε δεν έχετε παρά να το ακολουθήσετε ενδυματολογικά. Προσοχή, αν δεν είστε σίγουροι σε ποια εταιρεία θα απευθυνθείτε, ακολουθήστε τη χρυσή τομή του προσεγμένου και επιμελημένου προφίλ, για να είστε «καλυμμένοι». Ό,τι και να επιλέξετε, φροντίστε μόνο να είναι άνετο και όχι εξεζητημένο.

Φροντίστε το βιογραφικό σας να είναι σε ανανεωμένη μορφή, ώστε να φαίνεται η παρούσα επαγγελματική δραστηριότητά σας (όποια κι αν είναι αυτή), χωρίς να χρειάζεται να επεξηγείτε ή να αποπροσανατολίζεται η συζήτησή σας με κάποια στελέχη λόγω λεπτομερειών.

Φυσικά! Κατ’ αρχάς μην αγχώνεστε… Η προετοιμασία είναι «το ήμισυ του παντός». Ξεκινήστε εγκαίρως την έρευνα για εταιρείες που σας ενδιαφέρουν ή για τη γραμμή κατάρτισης που θέλετε να ακολουθήσετε – θα κερδίσετε σίγουρα το προβάδισμα. Ελέγξτε ποιοι φορείς και οργανισμοί θα συμμετάσχουν και «ξεψαχνίστε» το διαδίκτυο για χρήσιμες πληροφορίες (π.χ. στα αντίστοιχα site τους). Ετοιμάστε μια σύντομη λίστα εύστοχων ερωτήσεων για να μάθετε περισσότερα για το προφίλ τους και αν αυτό σας ταιριάζει, τη βιωσιμότητά τους εν μέσω κρίσης, τομείς που δραστηριοποιούνται και άλλα θέματα που δεν καταφέρατε να ανακαλύψετε από μόνοι σας.

Το σημαντικότερο είναι να βλέπετε την ευκαιρία εκεί που άλλοι δυσκολεύονται ή νομίζουν ότι δεν υπάρχει. Αξιοποιείστε κάθε λεπτό που σας δίνεται σε μια τέτοια συνάντηση και φροντίστε να είστε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι για να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Συζητήστε και δώστε χρόνο στα στελέχη που επιζητούν να μάθουν περισσότερα για εσάς. Μην αγχωθείτε και «κλείσετε τις πόρτες» σε μια εποικοδομητική συζήτηση μόνο και μόνο για να προλάβετε να επισκεφθείτε όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν. Επιλέξτε σύμφωνα με τους στόχους και το προφίλ σας και συλλέξτε κάρτες στελεχών-κλειδιά και ενημερωτικά φυλλάδια των εταιρειών που ανήκουν. Δικτυωθείτε, προκειμένου να δημιουργήσετε επαγγελματικές επαφές και σχέσεις με κατάλληλα άτομα. Ενημερωθείτε για τις ομιλίες και τις παράλληλες εκδηλώσεις που σας αφορούν και δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα.

Αρχικά, ας διασαφηνίσουμε τους λόγους συμμετοχής εταιρειών σε αυτή τη συνάντηση. Ομολογουμένως, τα οικονομικά δρώμενα της εποχής, έχουν οδηγήσει αρκετές εταιρείες σε περικοπές προσωπικού και κατά συνέπεια, σε διακοπή του κύκλου προσλήψεων τους. Αυτό δε συμβαίνει όμως σε όλες τις εταιρείες, ούτε ασφαλώς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου δραστηριότητας μιας επιχείρησης. Για την ακρίβεια, κάποιοι οργανισμοί συμμετέχουν αναζητώντας υποψηφίους που θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να τους αξιολογήσουν από κοντά, ώστε να καλύψουν θέσεις που «τρέχουν» επί της παρούσης. Άλλοι πάλι, κάνουν την εμφάνισή τους με σκοπό την εύρεση σημαντικών προφίλ υποψηφίων και ταλέντων, για να τους απασχολήσουν μακροπρόσθεσμα. Σκεφτείτε λοιπόν αισιόδοξα και εμφανιστείτε για να επηρεάσετε το μέλλον σας! Η εύρεση εργασίας είναι μια υπόθεση που ίσως να θέλει χρόνο και προεργασία, ίσως τύχη, ή ίσως την παρουσία σας την κατάλληλη στιγμή – στοκατάλληλο μέρος – με τους κατάλληλους ανθρώπους!