12 & 13 Οκτωβρίου

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ημέρες Καριέρας

Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα.
Άνδρες, αιτία και πράσινο χρώμα που θα γνωρίζουμε τις παρενέργειες που μάγουλο! Μάθε πως:www.gulickhhc.com/drugs/gastrointestinal/flagyl.htm
Στελέχη, σπουδαστές και όσοι αναζητούν εργασία έρχονται σε επαφή με εκπαιδευτικούς φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

Συμμετέχουσες εταιρείες

UP Event

Το Up Event, το πιο αισιόδοξο Event της χρονιάς, αποτελεί παράλληλη δράση των Ημερών Καριέρας

Διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους τομείς εργασίας, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο της εξέλιξης στους παρευρισκόμενους. 

Μέσα από προσωπικές τους εργασιακές εμπειρίες μας δείχνουν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και μας υποδεικνύουν τον τρόπο να κάνουμε την ιδέα μας πραγματικότητα.

δωρεάν σεμινάρια

2 δωρεάν σεμινάρια, “Digital Marketing: Search, Display & Social” και “Ηow to build a Digital Marketing Plan”, από το Grow Greek Tourism Online της Google στις Ημέρες Καριέρας #growgreektourismonline στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων! Αναπτύξτε ψηφιακές δεξιότητες και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 20 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου).