YOUTH Empowered Sessions


Το Πρόγραμμα YOUTH Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας, σας περιμένει στον χώρο του Innovathens με διαδραστικές ομιλίες από μέντορες, πληροφορίες για τις δεξιότητες που προσφέρει, συμβουλευτική καριέρας από τα στελέχη του kariera.gr και δωρεάν εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-learning.

Agenda | YOUTH Empowered SESSIONS

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 Οκτωβρίου

12:30 – 13:00 Πώς κάνω το Βιογραφικό μου να ξεχωρίσει; Βασίλης Βέλκος, Recruitment Manager | kariera.gr
Ο Βασίλης θα δώσει πρακτικές συμβουλές ώστε το βιογραφικό σας να γίνει το εισιτήριο για την πρόσκληση σε συνέντευξη εργασίας.
14:00 – 14:30 Γνώρισε το τμήμα Finance μιας μεγάλης εταιρείας και κάνε τη διαφορά Αντώνης Σεγρέδος, Partner Economics Manager | Coca-Cola Τρία Έψιλον
Ο Αντώνης θα μιλήσει για τις δεξιότητες που κάνουν τη διαφορά σε έναν εργαζόμενο στην Οικονομική Διεύθυνση μίας επιχείρησης, εκτός των ακαδημαϊκών του σπουδών.
15:30 – 16:00 Απαραίτητα συστατικά επιτυχίας ενός πολύ καλού πωλητή Δημήτρης Μεταξάς, Sales Capability Development Manager GR/CY | Coca-Cola Τρία Έψιλον
Ο Δημήτρης θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές που χρειάζεται να ακολουθεί ένας πωλητής για να είναι επιτυχημένος, ανεξαρτήτως κλάδου.
16:00 – 16:30 Κάνε τη συνέντευξη το δυνατό σου σημείο! Μίρκα Νεμφάκου, Supply Chain Business Partner GR/CY | Coca-Cola Τρία Έψιλον
Η Μίρκα θα παρουσιάσει τη σημασία της σωστής προετοιμασίας πριν από μία συνέντευξη εργασίας, δίνοντας παραδείγματα προς αποφυγή, αλλά και ερωτήσεις προς τον πιθανό εργοδότη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Οκτωβρίου

12:30 – 13:00 Networking: Δημιουργώντας δεσμούς, δημιουργώντας ευκαιρίες! Μίρκα Νεμφάκου, Supply Chain Business Partner GR/CY | Coca-Cola Τρία Έψιλον
Η Μίρκα θα προτείνει αποτελεσματικούς τρόπους για να διευρύνει κανείς τον κύκλο γνωριμιών του, αλλά και για να τον αξιοποιήσει με σκοπό την εύρεση εργασίας
13:00 – 13:30 Στο μυαλό του μελλοντικού εργοδότη: Τα απαραίτητα βήματα για να μπεις στην αγορά εργασίας. Βασίλης Βέλκος, Recruitment Manager | kariera.gr
Ο Βασίλης θα περιγράψει τα βήματα που χρειάζεται να κάνει κανείς στην πορεία προς την αγορά εργασίας, καθώς και το τί ζητούν οι εργοδότες από τους υποψηφίους.
14:00 – 14:30 Επαγγελματικές προσδοκίες στην εφοδιαστική αλυσίδα: Μία εναλλακτική ματιά. Δημήτρης Μποσνίδης, Distribution Manager GR/CY | Coca-Cola Τρία Έψιλον
Ο Δημήτρης θα αναδείξει γνωστές και λιγότερο γνωστές ευκαιρίες επαγγελματικής πορείας στην εφοδιαστική αλυσίδα, ενός κλάδου που μιλάει την ίδια γλώσσα σε όλον τον κόσμο.
15:30 – 16:00 Τι ζητούν οι επιχειρήσεις από τους νέους; Μανώλης Χλουβεράκης, Μέλος ΚΕΜΕΛ και Επίτιμος Πρόεδρός του
Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Johnson & Johnson Hellas

Ο Μανώλης Χλουβεράκης θα αναφερθεί στον συνδυασμό σπουδών, δεξιοτήτων και συμπεριφοράς που αναζητούν οι επιχειρήσεις στους υποψηφίους, ανεξαρτήτως επαγγελματικής εμπειρίας.

ΜΕΝΤΟΡΕΣ | ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Μίρκα Νεμφάκου, Supply Chain Business Partner GR-CY, Coca-Cola Τρία Έψιλον
Η Μίρκα διαθέτει 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σε εταιρείες του κλάδου καταναλωτικών αγαθών και συμβουλευτικής. Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, κατέχει τον ρόλο του HR Business Partner για την ομάδα Supply Chain Ελλάδας και Κύπρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εργασιακών Σχέσεων (Πανεπιστήμιο του Brunel).
Δημήτρης Μεταξάς, Sales Capability Development Manager GR-CY, Coca-Cola Τρία Έψιλον
Ο Δημήτρης ξεκίνησε την καριέρα του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον ως Graduate Trainee το 1997. Στη συνέχεια ανέλαβε διάφορες θέσεις στο εμπορικό τμήμα, όπως προϊστάμενος αγοράς περιοχής, προϊστάμενος υποστήριξης πωλήσεων στις εθνικές αλυσίδες, κτλ. Σήμερα κατέχει τη θέση του Sales Capability Development Manager. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ευρωπαϊκή Πολιτική Οικονομία.
Δημήτρης Μποσνίδης, Distribution Manager GR-CY, Coca-Cola Τρία Έψιλον
Ο Δημήτρης ξεκίνησε την καριέρα του στην δρομολόγηση παραγγελιών Β. Ελλάδος. Έκτοτε έχει εργαστεί σε πολλές θέσεις στον τομέα της διανομής σε διάφορες πόλεις. Εργάζεται στην CCH από το 2008 και ανέλαβε τη θέση Distribution Manager Ελλάδας – Κύπρου, τον Φεβρουάριο του 2016. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα Οικονομικά (Πανεπιστήμιο του Newcastle).
Αντώνης Σεγρέδος, Partner Economics Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον
Ο Αντώνης διαθέτει 13 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε οικονομικά τμήματα FMCG εταιρειών στην Ελλάδα. Εργάζεται στην Coca-Cola Τρία Έψιλον από το 2015, σε διευθυντικές θέσεις στα τμήματα του Supply Chain Finance και πρόσφατα του Commercial Finance. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Μανώλης Χλουβεράκης, Μέλος ΚΕΜΕΛ και Επίτιμος Πρόεδρός του (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) – Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Johnson & Johnson Hellas
Ο Μανώλης Χλουβεράκης ξεκίνησε την καριέρα του το 1979 στην JOHNSON & JOHNSON Hellas, όπου εργάστηκε για 24 χρόνια, και από το 1989 έως το 1998 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα Οικονομικά (Πανεπιστήμιο Αθηνών) και από το 2006 μέχρι το 2016 διετέλεσε πρόεδρος του ΚΕΜΕΛ.
Βασίλης Βέλκος, Recruitment Manager, kariera.gr
Ο Βασίλης ασχολείται με την προσέλκυση και επιλογή προσωπικού από το 2003, ανακαλύπτει νέα ταλέντα, συμβουλεύει νέους για την καριέρα τους και δημιουργεί νέες ιδέες και ευκαιρίες. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & είναι Συστημικός Μελετητής κι είναι ο άνθρωπος πίσω από το Coding School.

Διοργάνωση:

 

Χορηγός:
Υποστηρικτές
Wind_135X60alba_135x60alba_135x60
Media Advisor Χορηγοί Επικοινωνίας Χώρος Διεξαγωγής
Wind_135X60