Τι είναι


Τι είναι

Το Up Event 2017, το πιο αισιόδοξο Event της χρονιάς, αποτελεί παράλληλη δράση των Ημερών Καριέρας και πραγματοποιείται στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84.

 

Ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο της εξέλιξης στους παρευρισκομένους, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία, υποδεικνύουν μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο να κάνουμε την ιδέα μας πραγματικότητα.

 

Σκοπός είναι να παραδειγματίσουν, να εμπνεύσουν και να γεμίσουν ιδέες πολλούς νέους ανθρώπους που χρειάζονται την καθοδήγησή μας για να πιστέψουν στο σήμερα και να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο. Ξεκινώντας απο ένα λάθος το ίδιο το Up Event έγινε το τέλειο σκηνικό για να αναδειχθεί η ευρηματική, δημιουργική, δύσκολη αλλά και αισιόδοξη πλευρά της εργασίας. Η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία, τα όνειρα, τα λάθη, οι ιδέες που πήγαν καλά, εκείνες που δεν πήγαν πουθενά ή και στην καταστροφή, άλλες που γι’ αλλού ξεκίνησαν κι αλλού κατέληξαν, τα πάνω και κάτω διακεκριμένων προσωπικοτήτων, από όλους τους τομείς εργασίας, θα φωτιστούν στη σκηνή του Up Event.

 

Σε ποιούς απευθύνεται;

Στα ανήσυχα μυαλά, σε όσους δεν κάθονται ήσυχοι, σε ανθρώπους που χρειάζεται να θυμηθούν πως λίγη αισιοδοξία μόνο καλό μπορεί να κάνει, σε εκείνους που άναψαν το φως μέσα στο σκοτάδι, σε εκείνους που τους αρέσει να μη μπαίνουν σε καλούπια και σε όσους θέλουν να βγουν από αυτά, σε όσους έχουν αυτιά και μάτια ανοιχτά και ρουφούν τη γνώση σα σφουγγάρι.

 

Οι ομιλητές του Up event 2017 Πως ξεκίνησε το Up event