Εκπαιδευτική Υποτροφία 2017 – ATH/TECH

Home / Events / Ημέρες Καριέρας Αθήνας 2017 / Εκπαιδευτική Υποτροφία 2017 – ATH/TECH

Το ATH/TECH, το πρώτο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που xάρη στην  συνδυασμένη εμπειρία 45+ ετών των τριών πρωτοπόρων δημιουργών του (BCA College, Intracom Holdings και 24MEDIA Group), συνδυάζει τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας, και της Ακαδημαϊκής γνώσης. Προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα Bachelor και Masters, αναγνωρισμένα από το πανεπιστήμιο του Sheffield, ενός εκ των 15 καλύτερων βρετανικών πανεπιστημίων, 100 καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο και στο 10% παγκοσμίως στην έρευνα.

Στα πλαίσια των Ημερών Καριέρας 2017, και για όσους παραβρεθούν στo event, το ATH/TECH προσφέρει μία (1) μερική υποτροφία σε ένα από τα τρία Μεταπτυχιακά προγράμματα του Κολλεγίου στις πιο περιζήτητες ειδικότητες στον τομέα της πληροφορικής τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας.

Η μερική υποτροφία αφορά στην κάλυψη των διδάκτρων, πέραν του ποσού που αναλογεί στην ένταξη του υποψηφίου στα μητρώα του Πανεπιστημίου, (ύψους 2000€)  τα οποία καταβάλλονται εφάπαξ  με την εγγραφή, για κάθε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Τα κριτήρια επιλογής είναι κοινωνικά, οικονομικά και ακαδημαϊκά. Απευθύνεται σε άτομα που αποδεδειγμένα, ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως:

 • Άνεργοι
 • Πολύτεκνοι
 • Μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.
 • Άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επιπλέον οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης με επίδοση λίαν καλώς και άνω με επιθυμία να εξελίξουν το γνωσιακό τους πεδίο στους τομείς που προσφέρουν τα παρακάτω Μεταπτυχιακά προγράμματα του ATH/TECH:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές εισαγωγής για το αντίστοιχο πρόγραμμα της επιλογής τους.

 • Οι υποψήφιοι μπορούν να εισαχθούν στο πρόγραμμα εφόσον κατέχουν αναγνωρισμένο προπτυχιακό τίτλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με καλό βαθμό.
 • Για το πρόγραμμα του Advance Software Engineering απαιτείται αναγνωρισμένος προπτυχιακός τίτλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε Computer Science, Computer Engineering ή σε αντικείμενο συναφές με ΤΠΕ, με καλό βαθμό.
 • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας που αποδεικνύεται με:
  • CAE: Με βαθμό A or B ή IELTS: Με βαθμό 6.5 και άνω ή TOEFL (Paper based 575 / Internet based 89-90)
  • Αντίστοιχου επιπέδου, αποδεκτού από το Πανεπιστήμιο, πιστοποιητικό
  • Ανώτερου επιπέδου πιστοποιητικό
  • Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευσή τους σε αγγλόφωνο οργανισμό δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν πιστοποιητικό ως προς το επίπεδο των αγγλικών τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προδιαγραφές εισαγωγής μπορείτε να δείτε στα παρακάτω link.

Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν μετά το πέρας της έκθεσης να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του ΑΤΗ/TECH  για μία ακαδημαϊκή συνέντευξη και να ενημερωθούν για τη διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών καθώς και για τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων για κάθε πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και τις δράσεις του ATH/TECH μπορείτε να βρείτε στο www.athtech.gr

Διοργάνωση:

 

Χορηγός:
Υποστηρικτές
Wind_135X60alba_135x60alba_135x60
Media Advisor Χορηγοί Επικοινωνίας Χώρος Διεξαγωγής
Wind_135X60