Ημέρες Καριέρας Αθήνας 2017

Home / Events / Ημέρες Καριέρας Αθήνας 2017

Το 63%
των υποψηφίων

έχουν ηλικία 18-30 ετών

Το 82% των υποψηφίων

δήλωσαν οτι θα έρθουν ξανά
στις Ημέρες Καριέρας

Πάνω από 40 εταιρίες

περιμένουν να σας γνωρίσουν

7000+ υποψήφιοι

επισκέπτονται κάθε χρόνο
την έκθεση

Up Event – 20 διακεκριμένες προσωπικότητες

παρουσιάζουν τις τάσεις στην εργασία

Παρουσίαση

Το kariera.gr διοργανώνει και φέτος τις Ημέρες Καριέρας στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα.

Οι 3 βασικότεροι πυλώνες της αγοράς «Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα» θα φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα αλλά και πολυεθνικές.

Οι Ημέρες Καριέρας 2017 απευθύνονται σε νέους και νέες που αναζητούν εργασία, αλλά και σε επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους ή να δοκιμάσουν νέα μονοπάτια!

Το διήμερο περιλαμβάνει συνεντεύξεις εργασίας, ενημέρωση για graduate trainee programs/εκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και δωρεάν Συμβουλευτική Καριέρας και Βιογραφικού.

Ελάτε στη φετινή συνάντηση Ημέρες Καριέρας 2017 για να γνωρίσετε και να συζητήσετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ποιες εταιρίες θα είναι στις Ημέρες Καριέρας 2017;

Εγγραφή
Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2017 είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες. Μη παραλείψετε να εγγραφείτε στο ακόλουθο link.
Δωρεάν Εγγραφή
Χορηγός

#

Υποστηρικτές
Wind_135X60 alba_135x60

Τα αιμοφόρα αγγεία που εκπέμπονται παράγονται βλέποντας ότι η αντίδρασή τους μπορεί να υποχωρήσει, λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά αιμοφόρα αγγεία προς το στήθος της στυτικής δυσλειτουργίας. Μη ικανοποιημένη πρόωρη εκσπερμάτωση - gulickhhc.com/drugs/premature-ejaculation/priligy.htm. Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να συνοδεύσει μια προσπάθεια να διαταραχθεί το στομάχι.
Εκπαιδευτικές Υποτροφίες

alba_135x60
Τo Kariera.gr και το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά, τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2017, που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

Διαβάστε περισσότερα

Στα πλαίσια των Ημερών Καριέρας 2017, και για όσους παραβρεθούν στo event, το ATH/TECH προσφέρει μία (1) μερική υποτροφία σε ένα από τα τρία Μεταπτυχιακά προγράμματα του Κολλεγίου στις πιο περιζήτητες ειδικότητες στον τομέα της πληροφορικής τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα
Up Event

Ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, που μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο της εξέλιξης στους παρευρισκόμενους, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία αλλά και υποδεικνύουν μέσω της δικής τους ιστορίας τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα την ιδέα μας.

Διαβάστε περισσότερα
YOUTH Empowered Sessions

Το Πρόγραμμα YOUTH Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας, σας περιμένει στον χώρο του Innovathens με διαδραστικές ομιλίες από μέντορες, πληροφορίες για τις δεξιότητες που προσφέρει, συμβουλευτική καριέρας από τα στελέχη του kariera.gr και δωρεάν εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-learning.

Διαβάστε περισσότερα
Testimonials

Οι Ημέρες Καριέρας είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός που παρέχει τη δυνατότητα σε πολλούς νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με εταιρείες και να συναντήσουν αξιόλογα στελέχη της αγοράς. Το γεγονός ότι πέρασα από πολλές mini-συνεντεύξεις στις «Ημέρες Καριέρας», από μεγάλες επιχειρήσεις, μέσα σε μια μέρα, συνετέλεσε στο να αντιμετωπίσω το μεγαλύτερο άγχος μου όσον αφορά στην αναζήτηση εργασίας, την συνέντευξη. Έλενα Μ.,
Digital Marketing Specialist
TRK Coffee & Beverages
Η πρώτη μου εμπειρία με τις Ημέρες Καριέρας και τα ανοιχτά σεμινάρια που διεξάγονται σε αυτές, ήταν το 2014. Η συμμετοχή μου αυτή, με ωφέλησε τόσο στις επαγγελματικές ευκαιρίες που προέκυψαν, όσο και στη δικτύωσή μου με στελέχη-κλειδιά. Όντας προκατειλημμένος, θεωρούσα ότι τα στελέχη των εταιρειών που βρίσκονταν εκεί, ενδιαφέρονταν κυρίως να «εκμεταλλευτούν» την ανάγκη του κόσμου να εργαστεί.
Μιχάλης Β.,
Uni-Pharma Pharmaceutical Laboratories
Facilities Support,
BMS Operator
2013. Άνεργη και πολύ απογοητευμένη. Πριν συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι δεν θα βρω ποτέ μια δουλειά που να με κάνει ευτυχισμένη, πήγα στις Ημέρες Καριέρας. Δεν περίμενα να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι δραματικά, ήμουν όμως αποφασισμένη και διατεθειμένη να αλλάξω τις ενέργειές μου.
Μια «μεγάλη» γνωριμία, πολλές συμβουλές και «τροφή» για σκέψη. Έφυγα με εντελώς διαφορετική ψυχολογία και «κληρονομιά» τον Οδηγό Καριέρας, συνειδητοποιώντας ότι η επιμονή κι η υπομονή είναι απαραίτητες αρετές, αλλά δεν αρκούν. Διάβασα, σκέφτηκα, άρχισα να εφαρμόζω όσα έμαθα και να αλλάζω… από τη στάση του σώματος και τη χειραψία μου, μέχρι το ένα λιγότερο bullet στο βιογραφικό μου.Σοφία Ζ.
BSc, Management Science & Technology
Bayer Hellas
Benefits Services
Χώρος
Οι Ημέρες Καριέρας 2017 και το Up Event 2017 θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας είναι δωρεάν, είναι όμως απαραίτητη η εγγραφή σας.
Οι αίθουσες των Ημερών Καριέρας μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων είναι αποκλειστικά οι παρακάτω:
Κτίριο Νέοι Φούρνοι
Κτίριο Δεξαμενές Καθαρισμού
Κτίριο Μηχανουργείο
Αεριοφυλάκιο 1-Αμφιθέατρο
Κτίριο Innovathens

Ώρες διεξαγωγής: 10.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, 118 54, Γκάζι

Πρόσβαση
Τρόλεϊ

Νο 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»,

Λεωφορεία ΟΑΣΑ
035, 049, 811, 815, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»

Μετρό
Σταθμός «Κεραμεικός»

TECHNOPOLI-LOGO
Συμβουλές

Βελτιστοποιήστε την επίσκεψή σας στην έκθεση! Αφιερώστε λίγα λεπτά για να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές!

Χρησιμοποίησε θετικές λέξεις και φράσεις. Διατήρησε σταθερό και ήρεμο τον τόνο της φωνής σου. Απόφυγε τις απότομες εναλλαγές είτε λόγω έκπληξης, είτε λόγω αμηχανίας, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Επίλεξε μόνο εκείνες τις στιγμές που θέλεις να χρωματίσεις τον τόνο της φωνής σου προκειμένου να δώσεις έμφαση σε κάτι το οποίο θες να παρουσιάσεις ως σημαντικό, για παράδειγμα αν θες να δείξεις τον ενθουσιασμό σου ή το πάθος σου για κάτι συγκεκριμένο.

Κι όμως… Κι όμως… Γιατί τελικά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά κι όχι απαραίτητα οι μεγάλες πράξεις! Όταν έχετε, λοιπόν, εξαντλήσει όλες τις πιθανές ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Υπεύθυνο Στελέχωσης Προσωπικού να επιλέξει εσάς και μόνον εσάς από όλους τους υποψηφίους, ας φροντίσουμε κι αυτές να δούμε τί θα καταφέρουμε! Έρευνες μαρτυρούν ότι, παγκοσμίως, μόνο το 3% των υποψηφίων λαμβάνει κλήση για συνέντευξη, από όσους δηλώνουν υποψηφιότητα για μια θέση. Με ένα τέτοιο μικρό ποσοστό να «ζορίζει» τις πιθανότητές σας, θα χρειαστεί σίγουρα να βάλετε τα δυνατά σας. Πώς;

Αν το καλοσκεφτείτε, ο στόχος ενός movie trailer κι ενός βιογραφικού είναι ακριβώς ο ίδιος, με μόνη διαφορά το κοινό στο οποίο απευθύνονται, μιας και μεταφορικά το περιεχόμενο χρειάζεται να έχει τις ίδιες βάσεις. Το trailer μιας ταινίας στοχεύει να προσελκύσει τους δυνητικούς θεατές σε τέτοιο βαθμό, ώστε να τους οδηγήσει ως τα καθίσματα ενός σινεμά. Ομοίως, το βιογραφικό ενός υποψηφίου, στοχεύει να προσελκύσει το ενδιαφέρον του δικού του “κοινού” (αξιολογητές βιογραφικών, recruiters, ή δυνητικοί προϊστάμενοι και εργοδότες), ώστε να τους προτρέψει να καλέσουν τον υποψήφιο προς συνέντευξη.

Tο βιογραφικό σου σημείωμα είναι στην πραγματικότητα η κύρια πηγή που θα χρησιμοποιηθεί ώστε ο συνεντευξιαστής να σου απευθύνει ένα μεγάλο μέρος από τις ερωτήσεις που θα ήθελε να σου κάνει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Είναι λοιπόν ιδιαίτερης σημασίας να είναι καλογραμμένο, τεκμηριωμένο και λογικά δομημένο. Η εμφάνισή του και ο τρόπος σύνταξής του είναι εξίσου κρίσιμος με την ουσία του, γι’ αυτό τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναδείς και ενδεχομένως να αναθεωρήσεις το βιογραφικό σου σημείωμα, ως το μέσο που θα σου εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόσκληση για συνέντευξη.

Δωρεάν Εγγραφή

Διοργάνωση:

Χορηγός:
Υποστηρικτές
Wind_135X60alba_135x60alba_135x60
Media Advisor Χορηγοί Επικοινωνίας Χώρος Διεξαγωγής
Wind_135X60