Τι είπαν για την εκδήλωση

Home / Events / Business Talents & Career Days / Τι είπαν για την εκδήλωση

Companies

Η συμμετοχή μας στο «Business Talents and Career Days» ήταν μία πολύτιμη, ενδιαφέρουσα εμπειρία.Άριστη διοργάνωση και πρωτοποριακές ιδέες, που ανοίγουν το δρόμο στα νέα ταλέντα και αφυπνίζουν τους πιο έμπειρους!Lidl Hellas
Η συμμετοχή μας στην εκδήλωση Business Talents and Career Days μας άφησε με τις καλύτερες των εντυπώσεων, καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν αρκετοί αξιόλογοι υποψήφιοι, σε έναν άνετο χώρο και με εξαιρετική διοργάνωση. Το επίπεδο των υποψηφίων ήταν πραγματικά εντυπωσιακά υψηλό και για το λόγο αυτό θα συμμετείχαμε ανεπιφύλακτα και σε μελλοντική αντίστοιχη ενέργεια.
FOURLIS Group
It’s not just about a career day, it is one of those events you have to be there!
OPAP’s Talent Acquisition Team
Young Graduates

Εγώ πραγματοποίησα περίπου 15 συνεντεύξεις με τις εταιρίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ήρθα σε επαφή με τους εκπροσώπους αυτών με σκοπό να γνωρίσω από κοντά τις δραστηριότητές τους και το πως βλέπουν και τι ζητάνε οι εργοδότες από τους υποψήφιους εργαζόμενους σήμερα. Η επικοινωνία μου με τις εταιρίες ήταν εξαιρετική και μάλιστα προέκυψε και προοπτική περαιτέρω συνεργασίας με μια εξ΄ αυτών, αλλά γενικότερα θα ήθελα να επισημάνω πως η οργάνωση της εκδήλωσης ήταν πάρα πολύ καλή, οι εταιρίες και οι εκπρόσωποί τους πολύ φιλικοί και οικείοι και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν τι πραγματικά ζητάει η σημερινή αγορά εργασίας στην Ελλάδα και τι μπορούν να προσφέρουν οι ίδιοι.Η εμπειρία μιας τέτοιας εκδήλωσης συμβάλλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης των νέων και στην δυνατότητα που τους δίνεται να προβάλλουν τον εαυτό τους μέσα σε λίγα λεπτά σε μελλοντικούς εργοδότες, οπότε πιστεύω πως πρέπει να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο παράλληλα με το Business Talents με σκοπό την επαφή περισσότερων νέων με την αγορά εργασίας. Ρήγας Ρ.
Γενικά οι εντυπώσεις μου απο την όλη διοργάνωση είναι πολυ θετικές! Θεωρώ πως είναι ένα καινοτόμο εγχείρημα το οποίο-ειδικά σε καιρούς όπου η ανεργία ευδοκιμεί- αφυπνίζει και ταρακουνά τους νέους δίνοντας τους κίνητρο να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για την κατάκτηση μιας θέσης εργασίας στην Ελλάδα. Όχι μόνο οι παρουσιάσεις και οι μαρτυρίες των managers αλλα και τα workshops καθώς και τα σεμινάρια σχετικά με την σύνταξη βιογραφικού και τα tips για τις συνεντεύξεις παρέχουν μια διαφορετική οπτική που είναι δύσκολο να αποκτήσει κανείς μόνο απο τον πανεπιστημιακό χώρο.
Γεωργία Ζ.
Συμμετείχα και στον τελικό του Business Talents και στην Ημέρα Καριέρας. Η οργάνωση και των δύο εκδηλώσεων ήταν άψογη!
Κώστας Τζ.