Έθελ Αγγελάτου


Έθελ Αγγελάτου

LinkedIn Trainer & Consultant | Career Branding Coach | Σύμβουλος HR

 

Η Έθελ Αγγελάτου, δραστηριοποιείται ως LinkedIn Trainer & Consultant, αναδεικνύοντας το Personal & Corporate Branding των χρηστών της πλατφόρμας. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 2500 άτομα μέσω hands-on workshops και ομιλίες συνεδρίων, έχοντας συνεργαστεί με πάνω από 25 οργανισμούς, εταιρείες και συλλόγους.

 

Με αφορμή το πάθος της για την πλατφόρμα του LinkedIn και την ορθή λειτουργία της, ίδρυσε το Facebook page LinkedIn Greek Community ένα forum με στόχο να εκπαιδεύσει, να βοηθήσει και να ενώσει τους Έλληνες χρήστες της.Παράλληλα, απασχολείται ως Career Branding Coach & Σύμβουλος HR τα τελευταία 9 έτη, καθώς και ως Editor Συμβουλευτικών Άρθρων (έντυπο/ηλεκτρονικό τύπο), καλύπτοντας θέματα αντιμετώπισης της ανεργίας, personal branding, Social Media και επιχειρηματικότητας (Payroll.gr, Kariera.gr, HominumOpus.gr, Career Guide, ProSeminars.eu, BusinessCoachingLab.gr, WeareSocialMedia.gr, HR Professional, κ.ά.).

 

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει εργαστεί σε Recruitment Agencies και HR Departments, στους τομείς στελέχωσης, προσλήψεων, επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Είναι κάτοχος MSc in Human Resources Management του Cardiff, University of Wales, BSc in Business Administration του DEREE – The American College of Greece και πιστοποιημένη Social Media Professional από την STAREGISTER_Intl.