Ανοιχτές θέσεις εταιρειών Ημερών Καριέρας
Θεσσαλονίκη 2019

Εταιρεία

Ανοιχτές θέσεις εργασίας

Περίπτερο 110
H ActionAid είναι μια διεθνής οργάνωση που δραστηριοποιείται κατά της φτώχειας και της αδικίας σε όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια άνθρωποι μαθαίνουν να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις για να διεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια.
Περίπτερο 329
Η BEFON, πρωτοπόρος εδώ και 20 χρόνια στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον ανθρώπων με όραμα, θέληση και ταλέντο με σκοπό να δίνει στους πελάτες της το καλύτερο αποτέλεσμα! Είστε ένας από εμάς;
Περίπτερο 323
We are reshaping how business professionals interact and learn. Dialectica is a knowledge sharing platform that connects the worlds leading investment and corporate strategists with industry specialists across every sector and every geography to address their information gaps. Leveraging our deep global relationships, industry experience and extensive on-the-ground network, we offer our clients the opportunity to deepen their understanding of critical issues
Inditex_180x111
Our people do amazing things every day!
KW-North_400x250
Η Keller Williams αποτελεί το μεγαλύτερο franchise διαχείρισης ακινήτων παγκοσμίως – το «σπίτι» των περισσοτέρων επαγγελματιών Συμβούλων Ακίνητης Περιουσίας από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία του τομέα στον κόσμο. Αυτό δεν είναι τυχαίο!
HK19-Thess_LeroyMerlina_400x250
Η LEROY MERLIN, προσφέρει ολοκληρωμένες γκάμες προϊόντων για τα μαστορέματα, τις κατασκευές, τον κήπο και τη διακόσμηση ειδικευόμενη στη βελτίωση της κατοικίας. Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα. Η LEROY MERLIN είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου καταστημάτων του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά του DIY «Φτιάξ’ το μόνος σου» και δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 με 6 καταστήματα και με 1 κατάστημα στην Κύπρο.
LIDL_20YRS_logo_400x250_c
HK19-Thess_MacDonalds_400x250
Τα McDonald’s™ ξεκίνησαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στην Κύπρο τον Ιούνιο του 1997 με τη δημιουργία του πρώτου εστιατορίου στην Λάρνακα. Το 2017 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την εταιρεία η οποία συμπληρώνει και γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας στην Κυπριακή αγορά με 18 εστιατόρια στην Κύπρο και με περισσότερους από 1000 εργαζόμενους. Με αξίες και αρχές που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο, με στόχο την προσφορά φαγητού υψηλής ποιότητας, καθώς και την κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα, η εταιρεία δεν σταμάτησε από την αρχή μέχρι και σήμερα με συνέπεια, προσήλωση και δημιουργικότητα να αναπτύσσεται, να επιδεικνύει εμπορική οξυδέρκεια και να μεταλλάσσεται επιχειρηματικά σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της κάθε εποχής.
HK19-Thess_remax-balloon_400x250
Eταιρεία συμβούλων ακίνητης περιουσίας.
stoiximan-logo_400x250.png
We are proud of what we have achieved so far but also have a lot of dreams for the future. We want to push things even further and inspire many more to join us!
HK18_teleperformance_400x250.png
We connect the biggest and most respected brands on the planet with their customers.

kariera_logo_RGB_2020
Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.