Δελτίο Τύπου

2000 επισκέπτες στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του CareerBuilder, διοργάνωσε το μεγαλύτερο event για την εργασία, τις Ημέρες Καριέρας, στη Θεσσαλονίκη. Με σκοπό να ενισχύσει την απασχόληση, το kariera.gr έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης να:

  • Πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με πάνω από 18 εταιρείες για θέσεις εργασίας με μελλοντικούς εργοδότες
  • Συζητήσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Μιλήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους και recruiters του kariera.gr, οι οποίοι τους καθοδήγησαν δωρεάν σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού

Μεγάλος Χορηγός Lidl Ελλάς

Η Lidl Ελλάς έδωσε για 10η συνεχόμενη χρονιά το παρών στις Ημέρες Καριέρας, ως Μεγάλος Χορηγός. Η Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director και Μέλος της Διοίκησης, δήλωσε "Για ακόμη μία χρονιά, στηρίξαμε με την παρουσία μας αυτήν τη δυναμική πρωτοβουλία για τους νέους, που δημιουργεί υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών για τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος εντός και εκτός κλάδου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους σχεδόν 2.000 νέους ανθρώπους που μας έδωσαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε από κοντά, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις Ημέρες Καριέρας της Αθήνας τον Οκτώβριο."
Νικολέττα Κολομπούρδα
Combo logo W

Ακόμη, 50 υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Youth Empowered Sessions μέσω του προγράμματος Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 

Υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον αλλά και της αγοράς εργασίας βοήθησαν τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σου δεξιότητες αλλά και να διεκδικήσουν με επιτυχία το μέλλον τους.

Our Sweets Collection

The best way to experience our wide collection of sweets is to visit the store. Follow the aromas and choose the most enticing sweets to satisfy your palate.

Visit Us