Το MBA International γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Home / Το MBA International γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Το MBA International γιορτάζει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας


Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International, το οποίο προσφέρεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια από την πρώτη αποφοίτηση του Προγράμματος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των 20 αυτών χρόνων, το MBA International απέκτησε διεθνή αναγνωρισιμότητα μέσω της πιστοποίησης από τον οργανισμό Association of MBAs (AMBA), έλαβε το Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας  (AMBA Innovation Award) και εξελίχθηκε σε ένα MBA πρόγραμμα παγκόσμιας εμβέλειας και διεθνών προτύπων με φοιτητές, αποφοίτους και καθηγητές από όλο τον κόσμο.

Μέχρι σήμερα, το MBA International έχει υποδεχθεί περισσότερα από 2.000 ταλαντούχα άτομα (30 εθνικότητες), που σήμερα κατέχουν ηγετικές θέσεις σε κορυφαίους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και τα οποία εκπαιδεύτηκαν από περίπου 80 καθηγητές και στελέχη επιχειρήσεων.

Η επιτυχημένη πορεία του ΜΒΑ International δε θα ήταν εφικτή χωρίς το όραμα και τη συμβολή της ηγεσίας, των καθηγητών, του προσωπικού και των υποστηρικτών του Προγράμματος, αλλά και της μεγάλης εμπιστοσύνης των φοιτητών και αποφοίτων μας.

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους συνεργάτες, καθηγητές, φοιτητές και αποφοίτους σε μια εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου του 2020. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλίες κορυφαίων στελεχών επιχειρήσεων και καθηγητών, στιγμιότυπα από την ιστορία του Προγράμματος, βραβεύσεις εξεχόντων αποφοίτων και συνεργατών και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μια δεξίωση.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι οι epixeiro.gr, Global Sustain, kariera.grskywalker.gr και ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ.