Σπουδές στην Ελλάδα ή το εξωτερικό? Κάνε αίτηση τώρα για το British Council Βραβείο IELTS 2017 και κέρδισε μέχρι και £10,000 για τις σπουδές σου!

Home / Σπουδές στην Ελλάδα ή το εξωτερικό? Κάνε αίτηση τώρα για το British Council Βραβείο IELTS 2017 και κέρδισε μέχρι και £10,000 για τις σπουδές σου!

Σπουδές στην Ελλάδα ή το εξωτερικό? Κάνε αίτηση τώρα για το British Council Βραβείο IELTS 2017 και κέρδισε μέχρι και £10,000 για τις σπουδές σου!


ielts-award-2017-b-grΑν σχεδιάζετε να κάνετε σπουδές το ακαδημαικό έτος 2017/2018 σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα, σε οργανισμό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ή σε κολέγιο ή άλλον πάροχο μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, ο οποίος αποδέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγή, αυτή είναι η ευκαιρία σας να κερδίσετε μέχρι και £10,000 με το British Council Βραβείο IELTS 2017!

Το British Council – υπερήφανος συνιδιοκτήτης των εξετάσεων IELTS – διενεργεί τις εξετάσεις στην Ελλάδα 30 χρόνια τώρα και φέρνει πάλι κοντά σας το British Council Βραβείο IELTS για τρίτη συνεχή χρονιά.

Το βραβείο είναι αξίας έως 10.000 λιρών Αγγλίας, ανάλογα με το ύψος των διδάκτρων του εκπαιδευτικoύ οργανισμού φοίτησης και θα διατεθεί για την κάλυψη των διδάκτρων του ακαδημαϊκού προγράμματος που έχει επιλέξει ο σπουδαστής. Το βραβείο καταβάλλεται απευθείας στον εκπαιδευτικό οργανισμό.

Αιτήσεις συμμετοχής, διαδικασία επιλογής, όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής για το British Council Βραβείο IELTS 2017 στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του British Council:

 

https://www.britishcouncil.gr/en/exam/ielts/award?utm_source=awardpressrelease&utm_campaign=ielts_award_2017_press_release&utm_medium=media