ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Home / ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν, για ακόμη μια χρονιά, την τετραήμερη εκδήλωση, με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο».

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και της μαθήτριες της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης, οι οποίοι/ες εκφράζουν επανειλημμένα την ανάγκη έγκαιρης και αξιόπιστης ενημέρωσης, σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19 & 20 Ιανουαρίου 2016, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ και στις 21 Ιανουαρίου 2016, στο Αμφιθέατρο «Π. Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μέλη Δ.Ε.Π. απ’ όλες τις Σχολές και τα Τμήματα του ΑΠΘ οι οποίοι/ες θα παρουσιάσουν στους μαθητές και στις μαθήτριες το προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της κάθε Σχολής και Τμήματος, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί, μέσω live streaming, στον σύνδεσμο https://www.auth.gr/video/19754