Διεθνές Πανεπιστήμιο – Συνέδριο ICC Young Arbitrators Forum

Home / Διεθνές Πανεπιστήμιο – Συνέδριο ICC Young Arbitrators Forum

Διεθνές Πανεπιστήμιο – Συνέδριο ICC Young Arbitrators Forum


Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος σας προσκαλεί στο συνέδριο ICC Young Arbitrators Forum, που συνδιοργανώνει με το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (International Chamber of Commerce – ICC)  με θέμα «Basic Principles of ICC Arbitration: Rules and Practice»  στις 8 Απριλίου 2016, ώρα 18:00 – 20:00 και  θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

 

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την επιστημονική επιμέλεια του Ομ. Καθηγητή Αθανασίου Γ. Καΐση στο πλαίσιο του LLM in Transnational and European Commercial Law, Mediation, Arbitration and Energy Law και θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

 

Θα χορηγηθούν  πιστοποιητικά παρακολούθησης κατόπιν αιτήματος.

Παρέχεται δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο, από το κέντρο της Θεσσαλονίκης (απέναντι από το κτίριο της Αίθουσας Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης επί της οδού Εγνατίας) προς το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, μετ’ επιστροφής. Ώρα αναχώρησης λεωφορείου: 17:00.

 

Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων στο λεωφορείο σας ενθαρρύνουμε  να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο κάνοντας κλικ εδώ http://www.ihu.edu.gr/index.php/events/item/919-basic-principles-acc-arbitration-rules-and-practice.html  και να δηλώσετε τη προτίμησή σας αναφορικά με τη μεταφορά στο Διεθνές Πανεπιστήμιο το συντομότερο δυνατό.

 

 

 

Ταυτότητα Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και αποτελείται από τη Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών, τη Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας και τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και παρέχει σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου υψηλής ποιότητας, αριστείας και διεθνούς προσανατολισμού.