Coca-Cola Τρία Έψιλον | Youth Empowered

Home / Coca-Cola Τρία Έψιλον | Youth Empowered

png-logo-cch_youth_520

Με πρωτοβουλία της Coca-Cola Τρία Έψιλον και στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr, ξεκινά το πρόγραμμα

“Youth Empowered”

 

Οι νέοι της χώρας μας μπορούν να έχουν περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης και αν στρέψουμε όλοι την προσοχή μας προς αυτή την κατεύθυνση θα καταφέρουμε να τους δώσουμε ουσιαστική διέξοδο. Με αισιοδοξία και υπευθυνότητα μπορούμε να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της εποχής και να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

 

Σε συνεργασία με φορείς, εταιρείες και οργανισμούς, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr, συνενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν το πρόγραμμα “Youth Empowered” με αυτόν ακριβώς τον στόχο: να δώσουν στους νέους της χώρας μας, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, εφόδια, γνώσεις και επαγγελματική δικτύωση, ώστε να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης και να επιτύχουν μία θετική αλλαγή στη ζωή τους.

 

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό και συμμετοχικό με στόχο να δημιουργηθεί ένα μεγάλο δίκτυο γνώσης, ανθρώπων και επαφών που θα προσφέρει στους νέους την ευκαιρία που αναζητούν και τη δύναμη να χτίσουν το μέλλον τους.

 

 

 

Τι ξεχωρίζει αυτό το πρόγραμμα

 • Συνενώνει μεγάλες εταιρείες και φορείς
 • Συνδυάζει γνώσεις με καθοδήγηση και δυνατότητες δικτύωσης
 • Είναι μακροπρόθεσμο, με ορίζοντα τριετίας
 • Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν
 • Απευθύνεται σε νέους που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας
 • Δεν χρειάζεται πτυχίο ή κάποια εξειδίκευση για να το παρακολουθήσει κανείς
 • Οι συμμετέχοντες μπορούν να το παρακολουθήσουν είτε live μέσω πενθήμερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων, είτε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας digital hub
 • Στοχεύει να βοηθήσει 20.000 νέους, ως το 2020

 

Τι προσφέρει το πρόγραμμα

 1. Βασικές και χρήσιμες γνώσεις

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Youth Empowered θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις ώστε να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και τις γνώσεις τους ώστε να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερες θέσεις εργασίας και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τις κερδίσουν!

Το πλούσιο διδακτικό υλικό του προγράμματος περιλαμβάνει εκπαιδεύσεις τόσο για προσωπικές όσο και για επιχειρηματικές δεξιότητες, και καλύπτει τις ενότητες: κατανόηση δυνατών και αδύνατων σημείων, αλληλεπίδραση και δικτύωση, επικοινωνιακές δεξιότητες, δημιουργία βιογραφικού & προετοιμασία για συνέντευξη, project management, ικανότητες διαπραγμάτευσης, διαχείριση χρόνου, μυστικά πωλήσεων, οικονομικές γνώσεις και Business planning.

Καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο γνώσεων, το υλικό είναι ωφέλιμο για όλους τους συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως προσόντων και εμπειρίας!

 

 1. Καθοδήγηση από μέντορες στελέχη της αγοράς

To πρόγραμμα, μέσα από τα live workshops και την πλατφόρμα digital hub, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συνδεθούν με ένα σημαντικό δίκτυο μεντόρων που αποτελείται από έμπειρα και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Πρόκειται για ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση, τόσο στον τομέα τους, όσο και στην εξέλιξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων και των ομάδων τους.

Για όλους τους νέους που έχουν δεξιότητες και ιδέες αλλά δεν γνωρίζουν ποιες είναι οι σωστές αποφάσεις για το μέλλον τους ή πού θα πρέπει να διοχετεύσουν την ενέργειά τους για να εξελιχθούν και πώς θα πρέπει να παρουσιάζουν τον εαυτό τους, οι μέντορες είναι εδώ για να τους καθοδηγήσουν, να τους συμβουλεύσουν και να τους εμπνεύσουν. Ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος αν κάποιος συμμετέχων έχει πχ. μία συνέντευξη ή μία ευκαιρία που δεν γνωρίζει πως να διαχειριστεί, θα μπορεί να ζητήσει τη βοήθεια κάποιου μέντορα.

Οι μέντορες είναι στη διάθεσή των νέων για να μοιραστούν μαζί τους την εμπειρία και τη γνώση τους, να τους δώσουν πρακτικές συμβουλές, να τους καθοδηγήσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους. Η επαφή μαζί τους, θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν και να πάρουν πιο ολοκληρωμένες αποφάσεις ώστε να σχεδιάσουν το επόμενό τους βήμα.
 

Ενδιαφέρομαι  

 

 1. Δυνατότητες δικτύωσης

Το πρόγραμμα Youth Empowered παρέχει στους συμμετέχοντες ένα ευρύ δίκτυο ανθρώπων, εταιρειών και φορέων που θα τους εξασφαλίσει σημαντικές δυνατότητες δικτύωσης. Οι γνωριμίες που θα κάνουν θα διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και μπορούν να τους προσφέρουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης στο μέλλον.

Πολλοί νέοι έχουν προσόντα και γνώσεις, δεν έχουν όμως πρόσβαση στους σωστούς ανθρώπους και τις εταιρείες που μπορούν να τους προσφέρουν ευκαιρίες για εργασία. Το πρόγραμμα θα τους δώσει τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με μεγάλες εταιρείες, να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να γνωρίσουν τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα τους έχουν υπόψη όταν υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις και ευκαιρίες.

 

Πληροφορίες για τα Physical Trainings & το digital Hub

 

 • Τα Physical Trainings

Πέντε ημέρες γεμάτες γνώση σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας! Στα Physical Trainings οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν live ομιλίες πάνω στο διδακτικό υλικό του προγράμματος και θα εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη μέσα από workshops με την καθοδήγηση των μεντόρων. Η παρακολούθηση του πενθήμερου σεμιναρίου θα τους χαρίσει μία πλούσια εμπειρία και την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν από κοντά έμπειρα και σημαντικά στελέχη της αγοράς.

 

 • Το digital Hub

Μία σύγχρονη και gamified πλατφόρμα, μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζονται οι συμμετέχοντες που θέλουν να παρακολουθήσουν τα trainings διαδικτυακά. Με την εγγραφή τους οι participants δημιουργούν το προσωπικό τους προφίλ και μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες της διαδικτυακής μας κοινότητας, να ενημερώνονται για την απόδοσή τους στα e-learnings και να κρατούν το ιστορικό των εκπαιδεύσεών τους.

 

Η Πλατφόρμα τους παρέχει:

 • Πλούσιο διδακτικό υλικό σε μορφή e-learning σεμιναρίων για προσωπικές & επιχειρηματικές δεξιότητες
 • Assessment test για να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους
 • Ιnspirational videos
 • Επαφή με τους μέντορες του προγράμματος και οργανωμένα online σεμινάρια και Q&As sessions μαζί τους
 • Ειδική ενότητα με όλους τους συνεργάτες και υποστηρικτές του προγράμματος

 

Μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρακολουθήσουν όλες τις ενότητες για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και να λάβουν την βεβαίωση συμμετοχής τους, που θα έχει αξία στην αγορά εργασίας. Η βεβαίωση θα ενισχύσει το προφίλ και το βιογραφικό τους αλλά δεν μπορεί να υποκαταστήσει κάποιο πτυχίο.
 

Ενδιαφέρομαι