Λίγα Λόγια για τη Sunlight
Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές εφαρμογές και εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας. Διανύοντας την τρίτη δεκαετία σταθερής ανάπτυξης, η εταιρεία συγκαταλέγεται πλέον στους κορυφαίους παραγωγούς συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας στον κόσμο.

Στο επίκεντρο της ανάπτυξης της εταιρείας βρίσκονται οι υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής της στη Βόρεια Ελλάδα, η κεντρική μονάδα παραγωγής μπαταριών και η μονάδα ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων μπαταριών. Επιπλέον, έχει θέσει σε λειτουργία νέα μονάδα συναρμολόγησης στην Ιταλία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της SUNLIGHT και πρόσφατα εισήλθε στην αγορά της Αμερικής με την ίδρυση νέας θυγατρικής, επενδύοντας στη δημιουργία μεγάλης και σύγχρονης μονάδας συναρμολόγησης για βιομηχανικές μπαταρίες μολύβδου και λιθίου.

Με έδρα στην Ελλάδα, η SUNLIGHT έχει αναπτύξει ένα δυναμικό παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και συνεργατών. Χάρη στην προσήλωσή της, στην εξωστρέφεια και την παγκόσμια παρουσία της, η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας στον κόσμο, εξάγοντας πάνω από το 90% της παραγωγής της σε περισσότερες από 100 χώρες.

 

Καριέρα στη SUNLIGHT – Οι άνθρωποί μας είναι η δυναμική μας
Σήμερα η Sunlight απασχολεί περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο. Η σταθερά αναπτυξιακή πορεία μας τα τελευταία 30 χρόνια, αποδεικνύει έμπρακτα ότι καθοριστικός παράγοντας της εταιρικής μας ταυτότητας, και επομένως, της επιτυχίας μας είναι το πάθος των ανθρώπων μας για εξέλιξη και γνώση, καθώς και η πίστη τους στις δυνατότητες και προοπτικές της τεχνολογίας.
Βασισμένοι στο όραμά μας να παράγουμε μπαταρίες εξαιρετικής ποιότητας αποτελώντας την πρώτη επιλογή των πελατών μας, λειτουργούμε πάντα με ακεραιότητα και με γνώμονα τις αξίες μας, ώστε να δημιουργούμε συνεχώς νέες επαγγελματικές ευκαιρίες τόσο στον τομέα παραγωγής μπαταριών όσο και στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας.
Οι άνθρωποί μας και η δυναμική τους είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Για αυτό και επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση και ανάπτυξή τους, εστιάζοντας στην ομαδικότητα και την υψηλή απόδοση.
Εάν επιθυμείς να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την καριέρα σου στην έρευνα και ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας ή στην παραγωγή τους στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό μας, και έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου σε πολυτεχνική σχολή ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Μηχανολόγος Μηχανικός, Χημικός Μηχανικός, Μηχανικός Παραγωγής, στείλε μας το βιογραφικό σου στο recruitment@sunlight.gr.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Βιομηχανική & Εμπορική Εταιρεία Αμυντικών, Ενεργειακών, Ηλεκτρονικών / Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων & Διαχείρισης Επεξεργασίας Ανακύκλωσης Υλικών & Εμπορίας Ανακτώμενων Υλικών

 • Διεύθυνση

  Ερμού 2 & Νίκης, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα

 • Τηλέφωνο

  210 6245400

 • Αριθμός εργαζομένων

  1.050

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email