Η Εταιρεία µας

Η Sanofi έχει αφοσιωθεί στην υποστήριξη των ανθρώπων για την αντιµετώπιση των προκλήσεων υγείας. Είµαστε µια παγκόσµια βιοφαρµακευτική εταιρεία που εστιάζει στην ανθρώπινη υγεία. Προλαµβάνουµε τις ασθένειες µε εµβόλια και προσφέρουµε καινοτόµες θεραπείες οι οποίες αµβλύνουν τον πόνο και βελτιώνουν τη διαχείριση της εκάστοτε νόσου. Στεκόµαστε δίπλα τόσο στους λίγους που πάσχουν από σπάνιες παθήσεις, όσο και στα εκατοµµύρια ανθρώπων που ζουν µε χρόνιες παθήσεις ανά την υφήλιο. Με περισσότερους από 100.000 εργαζοµένους σε 100 χώρες, η Sanofi µετατρέπει την επιστηµονική καινοτοµία σε λύσεις υγείας σε ολόκληρο τον κόσµο.

Οι θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούµαστε περιλαµβάνουν τον Διαβήτη, τα Καρδιαγγειακά νοσήµατα, τις Σπάνιες παθήσεις, την Πολλαπλή σκλήρυνση, την Ογκολογία, την Ανοσολογία και τα Καταναλωτικά προϊόντα υγείας.

Η εταιρεία στην Ελλάδα έχει δυναµική παρουσία για περισσότερα από 40 χρόνια. Ο οργανισµός µας αποτελείται από περίπου 200 εργαζόµενους που συνεισφέρουν καθηµερινά στη βελτίωση της υγείας στη χώρα µας και συγκαταλέγεται στις top 3 φαρµακοβιοµηχανίες. Η εταιρεία µας κάνει σηµαντικές επενδύσεις σε κλινικές µελέτες που προσφέρουν στα ελληνικά ερευνητικά κέντρα την απαραίτητη τεχνογνωσία και στους ασθενείς µας πρόσβαση σε καινοτόµες θεραπείες.

Οι Εργαζόµενοί µας

Ως οργανισµός, συνεχώς εξελισσόµαστε και µεγαλώνουµε και διασφαλίζουµε ότι οι άνθρωποί µας αναπτύσσονται µαζί µας. Οι εργαζόµενοί µας έχουν την ευκαιρία να δηµιουργήσουν τις δικές τους ευκαιρίες καριέρας και την ελευθερία να τις αξιοποιήσουν, συµπεριλαµβανοµένης της εργασίας σε διαφορετικά µέρη του κόσµου και την εµπειρία µε νέους πολιτισµούς. Το ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον µας βοηθά να οικοδοµήσουµε έναν δυναµικό χώρο εργασίας που λειτουργεί µε εµπιστοσύνη και σεβασµό και βοηθάει τους ανθρώπους να εξελίσσονται, να συνεργάζονται µε πάθος και να τολµούν να δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τους ασθενείς και τους καταναλωτές.

Μέσα από τα προγράµµατα δια βίου µάθησης που διαθέτει η Sanofi, µας δίνεται η ευκαιρία να διευρύνουµε τις γνώσεις µας και να αναπτύξουµε δεξιότητες και εξειδίκευση, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο στην εταιρική αλλά και την προσωπική µας επιτυχία.

Οι Αξίες µας

 • Οµαδικότητα: Αποδίδουµε στο µέγιστο ώστε να βελτιώσουµε τη ζωή των ανθρώπων και να κερδίσουµε όλοι µαζί ως µία Sanofi.
 • Θάρρος: Tολµούµε, καινοτοµούµε, αναλαµβάνουµε την ευθύνη, παίρνουµε ρίσκα και µαθαίνουµε από την αποτυχία.
 • Σεβασµός: Ενστερνιζόµαστε τη διαφορετικότητα, τους διαφορετικούς τρόπους σκέψης και τις ανάγκες των ανθρώπων, των πελατών και των κοινοτήτων.
 • Ακεραιότητα: Λειτουργούµε µε τιµιότητα και διαφάνεια, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα ηθικά και ποιοτικά πρότυπα.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Φαρμακευτική εταιρεία

 • Διεύθυνση

  Λ. Συγγρού 348Α , Καλλιθέα, ΤΚ 17674, Αθήνα

 • Τηλέφωνο

  210 9001600

 • Αριθμός εργαζομένων

  195

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email