Ποιοι είμαστε
Η Raycap είναι μία βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, 100% ελληνικής ιδιοκτησίας. Ιδρύθηκε το 1987 με έδρα την Αθήνα.
Κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, καθώς σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα και λύσεις για δίκτυα τηλεπικοινωνίας, ενέργειας και μεταφορών. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων και λύσεων ηλεκτρικής προστασίας τόσο για την ανάπτυξη και βελτίωση των δικτύων αυτών όσο και για λοιπά προϊόντα ηλεκτρονικών και αμυντικών εφαρμογών.
Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 75 χώρες παγκοσμίως και έχει αναπτύξει μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες με αντίστοιχες εγχώριες και διεθνούς κύρους εταιρείες.
Τα προϊόντα και οι διαδικασίες της Raycap είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις διεθνών προτύπων, δηλώνοντας την προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σημαντικών προϊόντων της εταιρείας προστατεύονται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις χώρες που αυτή δραστηριοποιείται.
Η Raycap διαθέτει 5 υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες (σε Δράμα, Αμερική και Σλοβενία) και εγκαταστάσεις σε Κύπρο, Γερμανία, Ρουμανία και Κίνα. Επίσης, διαθέτει δύο εργαστηριακές μονάδες Έρευνας & Ανάπτυξης εκ των οποίων η βασικότερη βρίσκεται στην πόλη της Δράμας.
Απασχολεί 1.300 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 465 εργάζονται στο εργοστάσιο της Δράμας.


Το Όραμά μας
Η παροχή καινοτόμων και υψηλού επιπέδου λύσεων και προϊόντων τεχνολογίας αιχμής, συνεισφέροντας στη μεγιστοποίηση της απόδοσης, κερδοφορίας και οικονομικής ευρωστίας των πελατών μας.


Οι Αξίες μας
Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε κάθε μέρα στις συναλλαγές με τους Πελάτες μας, τους Συνεργάτες μας, την Κοινωνία και το Aνθρώπινο Δυναμικό είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις αξίες της εταιρείας που είναι οι:

• Καινοτομία

• Εστίαση στον Πελάτη

• Ανάπτυξη ταλέντων

• Αριστεία

• Ακεραιότητα


Οι Άνθρωποί μας
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα για την ανάπτυξή μας και ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας.
Η Ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση, ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα, τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων που συμβάλλουν στην βέλτιστη ικανοποίηση του πελάτη.
Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να παίρνουν πρωτοβουλίες, να πειραματίζονται, να προτείνουν βελτιώσεις και να καινοτομούν.
Επενδύουμε στην ανάπτυξη των στελεχών μας και εφαρμόζουμε καινοτόμα συστήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Βιομηχανία Τηλεπικοινωνιακών και Ενεργειακών Συστημάτων και Προϊόντων Ηλεκτρικής Προστασίας

 • Διεύθυνση

  Τήλου & Πετρούτσου 14 151 24 Μαρούσι

 • Τηλέφωνο

  210 6152000

 • Αριθμός εργαζομένων

  1.300

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email