Η εταιρεία μας

Είμαστε το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement, που εκπαιδεύει τους καταναλωτές στη φιλοσοφία «Do it Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself) από το 1991. Με μια πορεία περίπου 30 χρόνων, έχουμε εξελίξει το δίκτυό μας σε one-stop-shop για είδη σπιτιού και κήπου, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες μας αγοραστικές εμπειρίες κορυφής. Με την ομάδα των 1.600 εργαζομένων μας, το ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, το εξειδικευμένο τμήμα b2b και το πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων μας, συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ., εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις με 50.000 προϊόντα σε περισσότερους από 6.000.000 πελάτες μας ετησίως. Από τον Απρίλιο του 2014, αποτελούμε μέλος του κορυφαίου καναδικού ομίλου Fairfax Financial Holdings Limited.

Με σκοπό οι πελάτες μας να απολαμβάνουν άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, θέτουμε ως προτεραιότητά μας τις ξεχωριστές τους ανάγκες και εξελισσόμαστε καθημερινά, αναβαθμίζοντας διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Συνεχίζουμε τη δυναμική μας παρουσία και πορεία στην ελληνική αγορά, επιδιώκοντας τη συνεχή υποστήριξη των ανθρώπων μας, την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών μας, την οικονομική και κοινωνική μας συνεισφορά και την εδραίωσή μας ως εργοδότης πρώτης επιλογής.


Η ανάπτυξή μας & οι άνθρωποι μας

Με κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους μας, εξελισσόμαστε διαρκώς, σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας μας. Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται σε εξέλιξη στρατηγικό, επενδυτικό πλάνο εφαρμογής της σύγχρονης ταυτότητας Praktiker σε όλο τον οργανισμό, με αναβάθμιση των συστημάτων μας και ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων μας, καθώς και πλάνο επέκτασης με νέα καταστήματα, στην Αττική αλλά και στην περιφέρεια.

Στην Praktiker Hellas προσφέρουμε ένα περιβάλλον εργασίας που δίνει ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης σε όλους. Επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση των εργαζομένων μας, διαθέτουμε συστήματα αμοιβών που επιβραβεύουν την ομαδική επίτευξη στόχων και την ατομική εξέχουσα απόδοση, ενώ παράλληλα προσφέρουμε παροχές τόσο για τους ίδιους τους εργαζομένους μας όσο και για τις οικογένειές τους. Τέλος, ενισχύουμε το θετικό εργασιακό κλίμα μέσα από πολλαπλές δράσεις στις οποίες συμμετέχουν οι εργαζόμενοί μας όπως αθλητικές δράσεις, εορτασμοί και εσωτερικές εκδηλώσεις, δράσεις team building με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο, τουρνουά σκάκι-τάβλι, καθοδήγηση από ειδικούς για καλή σωματική και ψυχική υγεία, κ.ά.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Λιανικό Εμπόριο

 • Διεύθυνση

  Πειραιώς 176, 177 78, Ταύρος

 • Τηλέφωνο

  210 3493215

 • Αριθμός εργαζομένων

  1.600

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email