Στη Pfizer οι ασθενείς βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων µας. Είναι το κίνητρο για να καινοτοµούµε διαρκώς, να επενδύουµε στην εξέλιξη της επιστήµης, να αξιοποιούµε τις πιο προηγµένες τεχνολογίες, για να ανακαλύπτουµε νέες θεραπείες που σώζουν ή βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων.


Συνεπείς µε την ευθύνη µας ως παγκόσµια πρωτοπόρος βιο-φαρµακευτική εταιρεία, συνεργαζόµαστε µε κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονοµικά προσιτή υγειονοµική περίθαλψη των ασθενών σε όλο τον κόσµο. Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγµένες και τις αναπτυσσόµενες χώρες ασχολούνται καθηµερινά µε την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιµετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή µας.


Δραστηριοποιούµαστε στην Ελλάδα εδώ και 60 χρόνια συµβάλλοντας στη βελτίωση της υγείας, στην ανάπτυξη της οικονοµίας και της απασχόλησης. Στηρίζουµε τις ευαίσθητες κοινωνικές οµάδες µέσω των προγραµµάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Διαθέτουµε πάνω από 100 διαφορετικά φαρµακευτικά προϊόντα και εµβόλια που αφορούν θεραπευτικές περιοχές, όπως η ογκολογία, οι λοιµώξεις, οι καρδιαγγειακές και µεταβολικές παθήσεις, τα σπάνια και τα αυτοάνοσα νοσήµατα.


Για να µάθετε περισσότερα για µας, παρακαλούµε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.pfizer.gr

PP-PFE-GRC-0524-FEB20

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Φαρμακοβιομηχανία

 • Διεύθυνση

  Λ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, TK 15451

 • Τηλέφωνο

  201 6785800

 • Αριθμός εργαζομένων

  300

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email