Γνώρισε τον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και µία από τις πλέον καταξιωµένες στον κλάδο της παγκοσµίως.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθµοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήµατος, αµοιβαίου ιπποδροµιακού στοιχήµατος, λαχείων, στιγµιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιοµηχανηµάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωµάτωση των παγκόσµιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητές του.


Το όραµα για το 2020 είναι να καθιερωθεί ο ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσµιου επιπέδου. Μακροπρόθεσµες στρατηγικές προτεραιότητες που εστιάζουν στους πελάτες, τους ανθρώπους, το δίκτυο, τα προϊόντα και τις ψηφιακές-τεχνολογικές δυνατότητες, έχουν προσδιοριστεί και τεθεί στο επίκεντρο των ενεργειών για την υλοποίηση του οράµατος.

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση µεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράµµατος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισµό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έµπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.


Το Μέλλον είναι στα χέρια σου!

Ο ΟΠΑΠ αποτελεί εργοδότη επιλογής, και προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδροµίας και µία µοναδική εµπειρία απασχόλησης σε περίπου 1.500 εξαιρετικούς επαγγελµατίες και ταλαντούχους νέους, σε ένα βραβευµένο εργασιακό περιβάλλον. Το 2018 και το 2019, ο ΟΠΑΠ βραβεύτηκε ως µία από τις εταιρείες µε το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον (Best Workplace) στην Ελλάδα.


Στον ΟΠΑΠ, η δέσµευσή µας στην ανάπτυξη των Ανθρώπων µας πηγάζει από τις Βασικές Αξίες µας: Διασκέδαση, Δυναµισµός, Πάθος και Ακεραιότητα.


Προσφέρουµε, επίσης, την ευκαιρία σε νέους επαγγελµατίες να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε έναν διακεκριµένο και αξιόπιστο όµιλο, µέσω του προγράµµατος πρακτικής άσκησης οpapinternship program – get in the game! και του προγράµµατος αποφοίτων Κτηνιατρικών Σχολών, Equine Veterinary Graduate Program – Ride High! στο Markopoulo Park, τα οποία παρέχουν σηµαντικές ευκαιρίες µάθησης κι ανάπτυξης.


Βασικός µας στόχος είναι η διαµόρφωση ενιαίας εταιρικής κουλτούρας µέσα από την ανάπτυξη µίας οµάδας υψηλής απόδοσης και την εξασφάλιση εργασιακής ικανοποίησης για τους Ανθρώπους µας.


Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Εταιρεία Τυχερών Παιγνίων

 • Διεύθυνση

  Λεωφόρος Αθηνών 112, Αθήνα, ΤΚ104 42

 • Τηλέφωνο

  210 5798888

 • Αριθμός εργαζομένων

  1.362

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email