Η Nestlé είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Με παρουσία σε 190 χώρες σε όλο τον κόσμο και περισσότερες από 2.000 μάρκες, ο Όμιλος δεσμεύεται σε έναν σκοπό: να ενισχύσει την ποιότητα της ζωής και να συνεισφέρει σε ένα πιο υγιές μέλλον. Η στρατηγική για Διατροφή, Υγεία και Ευεξία οδηγεί την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας.

Στην Ελλάδα η εταιρεία ιδρύθηκε µε τη σημερινή της µορφή το 1973, ωστόσο τα προϊόντα της έχουν παρουσία στη χώρα μας για περισσότερο από έναν αιώνα.

Σήµερα η Nestlé λειτουργεί δύο εργοστάσια και απασχολεί περίπου 800 άτοµα μόνιμο προσωπικό. Στην ελληνική αγορά διαθέτει προϊόντα βρεφικής διατροφής, καφέ, σοκολάτες, προϊόντα μαγειρικής, δημητριακά πρωινού, φυσικό μεταλλικό νερό, στιγμιαία σοκολατούχα ροφήματα, προϊόντα για επαγγελµατική χρήση και προϊόντα διατροφής κατοικίδιων ζώων, μέσα από μεγάλη γκάµα καταξιωμένων προϊόντων, όπως Nescafé, Λουµίδης Παπαγάλος, Buondi, Starbucks, Fitness, Cheerios, Nesquik, Κορπή, Maggi, Crunch, Kit Kat, Perrier κ.ά.

Στη Nestlé πιστεύουµε ότι η επιτυχία µιας εταιρείας ξεκινά από τους ανθρώπους της. Αναζητούµε υποψηφίους µε καλή ακαδημαϊκή εκπαίδευση, άριστη γνώση αγγλικών και άλλων ξένων γλωσσών και εξοικείωση µε τις σύγχρονες εφαρµογές των social media. Επίσης θέλουµε συνεργάτες µε ενθουσιασµό, που ξέρουν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται, αλλά και να προσαρμόζονται σε διαφορετικές νοοτροπίες και καθήκοντα.

Ιδιαίτερη έµφαση δίνουµε στους νέους. Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουµε ουσιαστικά στο ζήτηµα της νεανικής απασχόλησης, το Νοέμβριο του 2013 ανακοινώσαµε στην Αθήνα την πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία Nestlé needs YOUth, που στόχο είχε να δημιουργήσει 20.000 ευκαιρίες απασχόλησης σε όλη την Ευρώπη για νέους κάτω των 30 ετών µέχρι το 2016. Ο στόχος των 500 ευκαιριών για την ελληνική αγορά υπερκαλύφθηκε και ανανεώσαµε τη δέσµευσή µας µε 450 ευκαιρίες απασχόλησης µέχρι το 2020.

Η Nestlé στην Ελλάδα προσελκύει χιλιάδες υποψηφίους κάθε χρόνο. Η αξιολόγηση γίνεται µε σύγχρονες µεθόδους, που περιλαμβάνουν πολλαπλές συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και παρουσίαση case study.

Εξίσου ουσιαστική είναι και η παρακολούθηση της προόδου και ανάπτυξης των ανθρώπων µας µέσα στην εταιρεία. Αμφίδρομη επικοινωνία και προηγμένα εργαλεία αξιολόγησης δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους µας να εκμεταλλευτούν το γεωγραφικό και λειτουργικό εύρος των δραστηριοτήτων της Nestlé και να εντοπίσουν το επόµενο σκαλοπάτι στην καριέρα τους.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Βιομηχανία – Εμπόριο τροφίμων και ποτών

 • Διεύθυνση

  Πατρόκλου 4, TK 151 25, Παράδ. Αμαρουσίου

 • Τηλέφωνο

  210 6884111

 • Αριθμός εργαζομένων

  800

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email