Η Mondelēz International δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν τα σνακς τους με υπεύθυνο τρόπο σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως, διαμορφώνοντας το μέλλον στα σνακς με εμβληματικά παγκόσμια και τοπικά brands. Η Mondelēz International είναι μέλος των δεικτών Standard & Poor’s 500, NASDAQ 100 και Dow Jones Sustainability Index.
Παράλληλα, η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων, ενώ προωθεί με ευθύνη αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, Milka, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls.
Η Mondelēz International στην Ελλάδα απασχολεί περίπου 400 εργαζόμενους και διατηρεί μια παραγωγική μονάδα, το εργοστάσιο Παυλίδη στην οδό Πειραιώς. Το εργοστάσιο Παυλίδη αποτελεί την πρώτη και πιο ιστορική σοκολατοβιομηχανία της χώρας με περισσότερα από 150 χρόνια ζωής.
Για τη Mondelēz International οι καταναλωτές δε θα πρέπει να έχουν να επιλέξουν μεταξύ σνακ και σωστής διατροφής ή να ανησυχούν για την επίδραση που έχουν οι επιλογές τους αναφορικά με τα σνακ που καταναλώνουν στον πλανήτη και στις τοπικές κοινωνίες. Η Mondelēz International διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία βιώσιμων σνακ με προαγωγή της συνετής κατανάλωσης, δημιουργώντας ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι και ο πλανήτης ευδοκιμούν ενώ ταυτόχρονα εξελίσσουμε το χαρτοφυλάκιό μας για να εμπνεύσουμε τη σωστή και συνετή κατανάλωση σνακ.
Οι άνθρωποι της Mondelēz International αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της εταιρείας η οποία παρέχει εκπαίδευση και εξέλιξη, ποιοτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και αντικειμενικά συστήματα αξιολόγησης.
Η Mondelēz International έμπρακτα στηρίζει και ενισχύει τη συνεργασία της με τους νέους και την ακαδημαϊκή κοινότητα με ενέργειες που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της σε ημέρες καριέρας, σε εκπαιδευτικές ημερίδες Πανεπιστημίων καθώς και σε προγράμματα πρακτικής άσκησης μέσω συνεργασίας με Πανεπιστήμια. Επιπρόσθετα, μέσω του Προγράμματος «Top2Top», προσφέρουμε τη δυνατότητα σε απόφοιτους και τελειόφοιτους Σχολών να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της εταιρείας που έχει στόχο την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.
Τα τελευταία χρόνια η Mondelēz International αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές των νέων για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Το 2019 έλαβε τη 2η θέση στη συνολική κατάταξη όλων των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στην έρευνα του kariera.gr που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στόχος της είναι να συνεχίσει να αποτελεί την επιλογή των νέων και στο μέλλον.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Εμπορία σοκολάτας και τυποποιημένων τροφίμων

 • Διεύθυνση

  Αριστοτέλους 19-21, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής

 • Τηλέφωνο

  210 2889000

 • Αριθμός εργαζομένων

  400

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email