Η εταιρεία μας
Είμαστε μία 100% ελληνική εταιρεία και ο κύκλος εργασιών μας προέρχεται από δύο αλυσίδες καταστημάτων: τα My market στη Λιανική πώληση με 225 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τα METRO Cash & Carry στη Χονδρική, που αποτελούν την αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο αντίστοιχων καταστημάτων στη χώρα με 50 σημεία πώλησης και κατέχοντας την ηγετική θέση στην αγορά. Στη METRO, μας διακρίνει η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, καθώς και η διαρκής προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο.
Η METRO AEBE σήμερα απασχολεί πάνω από 10.500 εργαζόμενους, γεγονός που μας καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα. Το 2020, η εταιρεία εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα εκτός Ελλάδας, το BEST VALUE για Επαγγελματίες, στη Λεμεσό της Κύπρου.

 

Το Όραμα & οι Αξίες μας
Στη ΜETRO μοιραζόμαστε ένα Όραμα!
“Οι πελάτες μας, να μας εμπιστεύονται ως την πρώτη επιλογή τους στη σύγχρονη διατροφή”.
Όλοι μαζί, συνεισφέρουμε στην επίτευξη του Οράματος, ενώνοντας τις δυνάμεις μας καθημερινά, σε όποιον τομέα κι αν εργαζόμαστε.
Οι αξίες μας, μας καθοδηγούν και αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που ενεργούμε σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας. Μας χαρακτηρίζει η «ΣΥΝΕΠΕΙΑ», το «ΗΘΟΣ» και η «ΦΡΟΝΤΙΔΑ», ενώ λειτουργούμε πάντα με «ΠΑΘΟΣ», «ΤΟΛΜΗ» και «ΕΝΟΤΗΤΑ» σε ό,τι κάνουμε.


Οι άνθρωποί μας
Οι άνθρωποί μας βρίσκονται στο επίκεντρο των δράσεών μας, δημιουργούν αξία και συμβάλλουν ουσιαστικά στην επιτυχία του οργανισμού μας.
Δεσμευόμαστε έμπρακτα για τη «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» των ανθρώπων μας!
• Προσφέρουμε σε όλα τα μέλη της οικογένειας METRO ένα σταθερό και αξιόπιστο περιβάλλον εργασίας, διασφαλίζοντας μια ευχάριστη καθημερινότητα και χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης
• Βασιζόμαστε στη δέσμευση και τον ενθουσιασμό των ανθρώπων μας και τους παρέχουμε ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, σε ένα περιβάλλον που προάγει την αξιοκρατία και υποστηρίζει τη δημιουργικότητα
• Εστιάζουμε στην παρακίνηση και στην ενδυνάμωση της ομάδας μας, μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης, επενδύοντας σε προγράμματα κατάρτισης και εξειδικευμένα σεμινάρια

 

Ευκαιρίες καριέρας
Αναζητούμε ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς, έχουν πάθος και καινοτόμες ιδέες!
Στη METRO προσφέρουμε ευκαιρίες καριέρας, για όσους επιθυμούν να χτίσουν τις βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα καθώς και σε αυτούς που φιλοδοξούν να εξελίξουν περαιτέρω την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Συγκεκριμένα, μπορείτε να απασχοληθείτε στο Δίκτυο Καταστημάτων μας, στα Κεντρικά μας Γραφεία και στα Κέντρα Διανομής της εταιρείας.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Super Markets - Cash & Carry

 • Διεύθυνση

  Σώρου 1, Μεταμόρφωση Αττικής, TK 14452

 • Τηλέφωνο

  210 2893500

 • Αριθμός εργαζομένων

  10.500

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email