Ο κόσμος μας
Με ένα τεράστιο δίκτυο καταστημάτων LEROY MERLIN σε 15 χώρες παγκοσμίως, είμαστε πλέον αναγνωρισμένοι ως οι ειδικοί στην Ανακαίνιση και τη Βελτίωση της κατοικίας.
Η LEROY MERLIN είναι μέλος του γαλλικού Ομίλου Adeο, o οποίος κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά του DIY «Φτιάξ’ το μόνος σου».


H δική μας LEROY MERLIN
Η LEROY MERLIN Ελλάδας και Κύπρου ιδρύθηκε το 2005. Σήμερα, διαθέτει 8 καταστήματα, 7 στην Ελλάδα και 1 στην Κύπρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση ή και βελτίωση οποιουδήποτε χώρου, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.


Αξίες που… αξίζουν!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ * ΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ * ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗ * ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Αυτές είναι οι θεμελιώδεις αξίες για εμάς. Αποτελούν τη βάση της κουλτούρας και της ταυτότητάς μας και χαρακτηρίζουν τις σχέσεις μας με τους πελάτες και τους ανθρώπους μας.


Αποστολή μας είναι…
Κάθε ένας από εμάς, στη LEROY MERLIN, συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση του Οράματος της εταιρείας, μοιράζοντας τις απόψεις, την τεχνογνωσία και τις δεξιότητές του, με σκοπό τη δημιουργία μιας εταιρείας στην οποία επιθυμεί να εργάζεται. Αξιοποιεί τη δύναμη της Απόφασης, ξεπερνά τα όρια του τμήματος ή του καταστήματός του και συν-δημιουργεί σε ομάδες.
Το όραμα όλων εμάς στη LEROY MERLIN είναι οι συνεργάτες μας να αναπτύσσουν ηγετικά skills στη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας, καλλιεργώντας την κουλτούρα καθοδήγησης.
Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Χτίζουμε μια κουλτούρα αυτοβελτίωσης και διαρκούς μάθησης εκπαιδεύοντας τους συνεργάτες γύρω από θέματα τεχνικής φύσης, self-leadership και feedback.


Περιβαλλοντική & κοινωνική υπευθυνότητα
Στη LEROY MERLIN υιοθετούμε μια υπεύθυνη επιχειρησιακή πολιτική που στοχεύει στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος αλλά και στο να βελτιώσουμε τις τοπικές κοινότητες στις οποίες βρίσκονται τα καταστήματά μας, με λύσεις αναβάθμισης των κατοικιών όσων μας χρειάζονται.


#eisai_mesa για μια συναρπαστική
νέα σταδιοδρομία;
Κάνε το επόμενο βήμα και έλα
στην ομάδα μας!

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Ελληνική Εταιρεία Ιδιοκατασκευών

 • Διεύθυνση

  Λεωφ. Κηφισίας 44, Μαρούσι

 • Τηλέφωνο

  210 6256200

 • Αριθμός εργαζομένων

  1.100

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email