Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. με περισσότερα από 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποτελεί την κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, βιομηχανίας, ενεργειακών λύσεων και τεχνολογίας.
Με βάση το όραμα και τη στρατηγική της, παράλληλα με το σύγχρονο και διευρυμένο δίκτυο των 67 καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τις δύο μονάδες Κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας, το Τμήμα Διαχείρισης Έργων και με τον νέο σύγχρονο και εξειδικευμένο χώρο καινοτομίας φωτισμού στο Χαλάνδρι, προσφέρει ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων.
Η εκτεταμένη εμπειρία της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στον χώρο, η συμμετοχή της σε πολυάριθμα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων καθώς και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά και ικανή να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή της.
Σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. έχουν τα εξειδικευμένα στελέχη της, τα οποία ενημερώνονται για τις τεχνολογικές εξελίξεις παρακολουθώντας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο τις άριστες πρακτικές του κλάδου.
Το υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την ειδοποιό διαφορά της καθώς συνεισφέρει στη διεύρυνση των προϊόντων της και συμβάλει αποτελεσματικά στην συνεχή παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Πιστεύοντας εμπράκτως στις αρχές της επιχειρηματικής αριστείας, η εταιρεία ενδυναμώνει το ανθρώπινο δυναμικό της με ανθρώπους με πάθος, όρεξη και όραμα για ανάπτυξη.
Οι εργαζόμενοί της αποτελούν τον σημαντικότερο πυλώνα της εταιρείας, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα με την πέμπτη βράβευση της ΚΑΥΚΑΣ στα Best Workplaces 2019. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν ο σεβασμός, η συνέπεια, το ήθος και η ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Η ΚΑΥΚΑΣ αποζητά, προτρέπει και στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη των ανθρώπων της παρέχοντας τα κατάλληλα μέσα για την ενδυνάμωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων και ταλέντων τους. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη της δυναμικής κάθε εργαζομένου καθώς και στην ενίσχυση του μείγματος τεχνικών, ηγετικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων του.
Τέλος, η υλοποίηση δομημένων και εξατομικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στοχεύει στη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της ενώ παράλληλα δημιουργεί οφέλη για τον οργανισμό στο σύνολό του.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Εμπορία Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού

 • Διεύθυνση

  1ο χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου - Παιανίας, Παιανία 19002 Αττική

 • Τηλέφωνο

  2163003000

 • Αριθμός εργαζομένων

  974

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email