Η Inditex είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους μόδας στον κόσμο, με φυσική παρουσία σε 96 αγορές με περισσότερα από 7.000 καταστήματα και σε 202 αγορές μέσω της online πλατφόρμας.
Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1993 με 164 καταστήματα των αλυσίδων Zara, Bershka, Pull&Bear, Massimo Dutti, Oysho, Stradivarius και Zara Home και απασχολεί περισσότερους από 4.300 εργαζόμενους.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Τα καταστήματα είναι το DNA μας. Μέσα σε αυτά απασχολείται το 89% των εργαζομένων μας. Η εργασία στο κατάστημα προϋποθέτει την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του Ομίλου. Οι ομάδες μας στα καταστήματα είναι αυτές που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους πελάτες μας και βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά. Εργάζονται σε ρυθμούς μόδας και αυτό για εμάς σημαίνει συνεχής αλλαγή. Κάθε μέρα στην Inditex είναι διαφορετική από την προηγούμενη.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
Το κίνητρο, η καινοτομία, η ομαδικότητα και η εξέλιξη χαρακτηρίζουν τους περισσότερους από 174.000 ανθρώπους που οδηγούν την εταιρεία συνεχώς και πιο ψηλά.
Το κλειδί για την επιτυχία της εταιρείας είναι κάθε άνθρωπος που ανήκει σ’ αυτή. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε μόδα που είναι «Right to wear» και να ξεπερνούμε κάθε πρόκληση που εμείς οι ίδιοι θέτουμε.
174.386 εργαζόμενοι
Το να προσελκύσουμε τους καλύτερους είναι το πιο σημαντικό για να μπορούμε να ακολουθούμε τον δρόμο που έχουμε επιλέξει ως εταιρεία.
154 εθνικότητες
Οι 174.386 άνθρωποί μας αντιπροσωπεύουν 154 διαφορετικές εθνικότητες και μιλούν 73 διαφορετικές γλώσσες. Έχουμε διαμορφώσει το περιβάλλον της εργασίας μας με τέτοιο τρόπον ώστε όλοι να αισθάνονται το ίδιο ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας, φύλου, ηλικίας, θρησκείας, προτίμησης και σκέψης.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έχουμε τη φιλοδοξία να παράγουμε ένα θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την κοινωνία μέσα από τα προγράμματα, τις δράσεις και τις πρακτικές μας. Επιθυμούμε να συμβάλουμε στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας και για αυτό τον λόγο πραγματοποιούμε δράσεις σε συνεργασία με ΜΚΟ. Γιατί η μόδα σώζει το στυλ, αλλά μπορεί να συμβάλει και στη σωτηρία του πλανήτη.

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Στην Inditex αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Από την πρώτη στιγμή θα δουλέψεις σε μια ομάδα και θα έχεις τη δική σου φωνή. Θα έχεις όλα τα χρήσιμα εργαλεία στη διάθεσή σου για να κάνεις τη διαφορά, για να εξελίξεις τις ικανότητές σου. Ψάχνουμε δημιουργικούς, παθιασμένους και με όρεξη για μάθηση ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό.


Στον Όμιλο υπάρχουν πολλοί δρόμοι.
Ανακάλυψε τον δικό σου.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Εμπορία Ειδών 'Ενδυσης, Υπόδησης & Οικιακής Διακόσμησης

 • Διεύθυνση

  Σταδίου 59, Αθήνα

 • Τηλέφωνο

  210 3243101

 • Αριθμός εργαζομένων

  4300+ (Ελλάδα)

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email