Η Imperial Tobacco Hellas αποτελεί μέρος του Ομίλου της Imperial Brands, μιας δυναμικής, ταχέως αναπτυσσόμενης διεθνούς εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων, που φέρει μία ισχυρή κληρονομιά στον κλάδο των καπνικών, διαθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της παγκοσμίως αναγνωρισμένες μάρκες όπως είναι -μεταξύ άλλων- τα τσιγάρα Davidoff, ο καπνός Golden Virginia, τα χαρτάκια Rizla, τα πούρα Habanos και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα myblu. Έχει παρουσία σε 160 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 30.000 εργαζόμενους.

Στην Ελλάδα, η Imperial Tobacco δραστηριοποιείται εδώ και 39 έτη και απασχολεί 119 εργαζόμενους, ενώ αποτελεί και το Διοικητικό Κέντρο της Ν.Α Ευρώπης, έχοντας την ευθύνη συνολικά 8 αγορών, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Μάλτας, του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.

Η επιτυχία της εταιρείας μας, πέρα από τις ποιοτικές προϊοντικές επιλογές που διαθέτει και την ευρεία διάδοσή τους στην παγκόσμια αγορά, οφείλεται ιδιαίτερα στους ανθρώπους της. Προς αυτή την κατεύθυνση ενθαρρύνουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας να λαμβάνει σχετικές επαγγελματικές πιστοποιήσεις και εξειδικεύσεις, υποστηρίζοντας τη συνεχή εξέλιξή του μέσω της ενίσχυσης των δεξιοτήτων αλλά και των ολοκληρωμένων προγραμμάτων κατάρτισης. Αυτή η στρατηγική επιλογή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εξασφαλίζει την αποτελεσματική διαχείριση των brands μας, ενώ ταυτόχρονα να πιστοποιεί την επαγγελματική εξέλιξη του κάθε συνεργάτη μας.

Οι εργαζόμενοι της Imperial Tobacco Hellas ενθαρρύνονται να είναι δημιουργικοί, να διαπραγματεύονται τα δεδομένα και να παραδίδουν προτάσεις με την επιπρόσθετη αξία της ατομικότητάς τους. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας δίνοντας έμφαση στην προσωπική υπευθυνότητα. Η πολιτική μας σχετικά με την ανταμοιβή της επίδοσης έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε πετύχει ένα πιστό και γεμάτο κίνητρα εργατικό δυναμικό, ικανό να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις μιας ταχέως μεταβαλλόμενης βιομηχανίας. Δίνουμε αξία στη μοναδικότητα του κάθε ατόμου και την έκφραση αυτής μέσω της εργασίας του.

Στόχος της Imperial Tobacco Hellas είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος και η επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης. Με κατάλληλα εκπαιδευμένο και δίκαια αμειβόμενο ανθρώπινο δυναμικό, με έμπρακτη και συνεχή στήριξη των ταλέντων τους επιτυγχάνεται η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των εργαζομένων μας, η αύξηση της παραγωγικότητάς τους, η υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών μας όπως και η ολοένα πιο αποτελεσματική προσέλκυση νέων ταλέντων.

Τέλος, υποστηρίζουμε τον εθελοντισμό, καθώς είναι ένας θετικός τρόπος για τους εργαζόμενους να συνεργαστούν με τις τοπικές κοινότητες, να διευρύνουν τις προοπτικές τους και να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Εμπορική Εταιρεία Προϊόντων Καπνού

 • Διεύθυνση

  Κλεισθένους 300, ΤΚ 15344, Γέρακας

 • Τηλέφωνο

  210 6615055

 • Αριθμός εργαζομένων

  119

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email