Λίγα λόγια για τη Henkel
Η HENKEL κατέχει διεθνώς ηγετικές θέσεις στους τομείς των καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων και τεχνολογιών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε τρεις επιχειρησιακούς τομείς: Απορρυπαντικά & Προϊόντα Οικιακής Φροντίδας, Ομορφιά & Φροντίδα, και Συγκολλητικές Τεχνολογίες, ενώ είναι το όνομα που βρίσκεται πίσω από πολλά γνωστά προϊόντα, όπως Dixan, Neomat, Persil, Schwarzkopf, Syoss, Fa, Loctite, κ.ά.
Η Henkel έχει πάνω από 140 χρόνια επιτυχίας με παρουσία σε 75 χώρες και μια ομάδα 53.000 ατόμων παγκοσμίως γεμάτη πάθος και διαφορετικότητα!

 

Γιατί να εργαστεί κάποιος στη Henkel:
• Kάθε εργαζόμενος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Υποστηρίζουμε το επιχειρηματικό πνεύμα, επιβραβεύουμε την άριστη απόδοση και επενδύουμε στα ταλέντα μας.
• H ομαδικότητα και η συνεργασία αποτελούν βασικές αρχές μας.
• Kάθε εργαζόμενος μπορεί να διαμορφώσει την καριέρα του αξιοποιώντας τις πολλαπλές ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία και εξέλιξη.
• Προσφέρουμε κάτι παραπάνω από εργασία, καθώς οι ομάδες μας συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος.

 

Προτεραιότητες και Διακρίσεις
Προτεραιότητά μας είναι να ενεργούμε με εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα. Στηρίζουμε έργα σε όλο τον κόσμο μαζί με τους πελάτες μας, τους καταναλωτές και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις. Κυρίως όμως μαζί με τους κοινωνικά ευαισθητοποιημένους εργαζομένους μας μέσω εθελοντικής εργασίας και προσφοράς. Η ευελιξία και η ψηφιοποίηση αποτελούν επίσης στρατηγικούς πυλώνες της εταιρείας και σημεία αναφοράς.
Η Henkel βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις πολλών διεθνών δεικτών και κατατάξεων επενδύοντας στην αειφορία. Έχουμε αναγνωριστεί ως μία από τις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως και εφαρμόζουμε πρακτικές με στόχο την ευεξία και την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Υποστηρίζουμε τη διαφορετικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της και την ενσωμάτωσή της στην εταιρική μας κουλτούρα, ενώ έχουμε διακριθεί για τη Στρατηγική Διαφορετικότητα (ΗR Awards 2015). Μάλιστα, το 2019 η Henkel αποτέλεσε μια από τις εταιρείες που υπέγραψαν τη Χάρτα Διαφορετικότητας «Diversity Charter” για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Τέλος, τα τελευταία χρόνια έχουμε διακριθεί στην Ελλάδα για τις βέλτιστες πρακτικές μας σε Leadership Development, Change Management και Workplace Well Being (ΗR Awards 2016). Επιπλέον, έχουμε βραβευτεί στα KPMG Awards 2017 για πρωτοβουλίες και ενέργειες που σηματοδότησαν την μετάβαση του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού από «τμήμα προσωπικού», σε στρατηγικό συνεργάτη και κινητήρια δύναμη στη διαχείριση Ταλέντων.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Εμπορία Καταναλωτικών και Βιομηχανικών Προϊόντων

 • Διεύθυνση

  Κύπρου 23, Μοσχάτο, 18346, Αθήνα

 • Τηλέφωνο

  210 4897200

 • Αριθμός εργαζομένων

  198

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email