Η Frigoglass
Κατέχουμε ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών ψυγείων (ICM), προσφέροντας στους πελάτες μας μια πλήρη γκάμα καινοτόμων λύσεων merchandising, που προβάλλουν και αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τα προϊόντα τους στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Είμαστε επίσης ο βασικός προμηθευτής στον τομέα γυάλινης συσκευασίας στις αγορές υψηλής ανάπτυξης της Δυτικής Αφρικής.

Χάρη στα κορυφαία στην αγορά προϊόντα μας και την προσήλωσή μας στη συνεπή και εξαιρετική υποστήριξη after-sales, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε αλλά και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας, στους οποίους συγκαταλέγονται κορυφαίες εταιρείες αναψυκτικών και ποτών σε περισσότερες από 100 χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε.

 

Οι Αξίες μας
To Δέντρο των Αξιών μας (TREE of Values) – Teamwork, Responsibility, Ethos, Excellence – καθορίζει κάθε απόφασή μας και δράση μας. Ενισχύουμε την ανταλλαγή ιδεών και την ομαδικότητα επενδύοντας στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Μένουμε σταθεροί στις δεσμεύσεις μας και τις υποχρεώσεις μας τόσο απέναντι στην κοινωνία, όσο απέναντι και στους ίδιους τους ανθρώπους μας, ενεργώντας πάντα με γνώμονα το ήθος και τον σεβασμό τα οποία χαρακτηρίζουν κάθε δράση της εταιρείας μας αλλά και καθενός από εμάς ξεχωριστά.

 

Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα
Τα καινοτόμα επαγγελματικά ψυγεία μας ενισχύουν την εικόνα των προϊόντων των πελατών μας στο σημείο πώλησης και αυξάνουν την αυθόρμητη (impulse) κατανάλωση. Παράλληλα με τη μεγιστοποίηση των ευκαιριών προβολής των προϊόντων των πελατών μας, πάγια δέσμευσή μας αποτελεί η δημιουργία λύσεων με ολοένα εντονότερο οικολογικό προσανατολισμό που επιτρέπουν στους πελάτες να επιτύχουν φιλόδοξους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης και μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

 

Καριέρα στη Frigoglass
Η επιτυχία μας στηρίζεται στους ανθρώπους μας. Είμαστε μια δυναμική ομάδα που εργάζεται με πάθος σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την εταιρεία μας, τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Προσφέρουμε ευκαιρίες ανάπτυξης και προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη σε διεθνές επίπεδο. Η διαδικασία επιλογής προσωπικού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και κέντρα αξιολόγησης. Δεχόμαστε βιογραφικά σημειώματα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στην εταιρική μας ιστοσελίδα.

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Επαγγελματική ψύξη / Παραγωγή γυάλινων φιαλών

 • Διεύθυνση

  Α. Μεταξά 15, Κηφισιά 14564

 • Τηλέφωνο

  210 6165700

 • Αριθμός εργαζομένων

  5.154

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email