Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία μη-αλκοολούχων ποτών. Το όνομά μας συνδυάζει την ιστορία της Coca-Cola, του πιο διάσημου αναψυκτικού στον κόσμο, και μιας ελληνικής βιομηχανίας που για δεκαετίες αναπτύσσεται καινοτομώντας, έχοντας ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Διαθέτουμε ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο με καινοτόμα προϊόντα, που μας επιτρέπει να είμαστε δίπλα στους καταναλωτές, σε κάθε στιγμή της ημέρας καλύπτοντας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας, βρίσκονται οι άνθρωποί μας. Απασχολούμε 1.500 εργαζόμενους, με ταλέντο και δεξιότητες, που καθημερινά θέλουν να γίνονται καλύτεροι και παράλληλα, να πετύχουν μία θετική διαφορά στην κοινωνία με τη δραστηριότητά τους. Οι πρωτοβουλίες που λαμβάνουμε για την ανάπτυξη και την ευημερία των ανθρώπων μας, μας ανέδειξαν σε Κορυφαίο Εργοδότη για το 2020 (Top Employers Institute, 2020) και ξεχώρισαν σε σημαντικές διοργανώσεις (HR Awards, 2019). Παράλληλα, είμαστε εργοδότης επιλογής για τη νέα Γενιά (έρευνα GEN Y, kariera.gr) και μια από τις πιο αγαπημένες εταιρείες στη χώρα (Most Admired Companies 2019, περιοδικό Fortune).
Σταθερός μας στόχος είναι να αναπτυσσόμαστε βιώσιμα, με καινοτομίες και επενδύσεις που εξελίσσουν τον κλάδο και την αγορά, ενδυναμώνουν το χαρτοφυλάκιό μας, εξελίσσουν τους ανθρώπους μας και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για την κοινωνία, το περιβάλλον, την απασχόληση και την οικονομία.

Πληροφορίες

  • Αντικείμενο

    Εταιρεία παραγωγής, εμφιάλωσης, διακίνησης και εμπορίας μη αλκοολούχων ποτών, αεριούχων και μη αναψυκτικών, φυσικών χυμών, ισοτονικών και ενεργειακών ποτών, εμφιαλωμένου νερού, έτοιμου τσαγιού και καφέ, προϊόντων σνακ κ.ά.

  • Αριθμός εργαζομένων

    1.500

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email