Η Allianz στον Κόσµο

Η Allianz, ένας από τους κορυφαίους Οµίλους παροχής υπηρεσιών στον κόσµο, δραστηριοποιείται στους κλάδους της ιδιωτικής ασφάλισης, της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και των υπηρεσιών παροχής βοήθειας και αποτελεί µία από τις ισχυρότερες χρηµατοοικονοµικές κοινότητες παγκοσµίως. Το 2018 o Όµιλος Allianz παρέµεινε για άλλη µία χρονιά ο Νο 1 ασφαλιστικός όµιλος στον Δείκτη Βιωσιµότητας Dow Jones ενώ το 2019 διακρίθηκε και ως ο Νο 1 ασφαλιστικός οργανισµός στην κατάταξη της Interbrand, Best Global Brand 2019.

Για περισσότερα από 125 χρόνια, η Allianz βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της. Η εµπιστοσύνη που δείχνουν ιδιώτες, εταιρικοί πελάτες και συνεργάτες στην Allianz οφείλεται στην Ανθεκτικότητα, την Ακεραιότητα και την Ικανότητά της. Πάνω σε αυτές τις αξίες, ο Όµιλος Allianz χτίζει το ψηφιακό και πελατοκεντρικό µέλλον του.

 

Η Allianz Ελλάδος

Η Allianz Ελλάδος, µέλος του Οµίλου Allianz προσφέρει προϊόντα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσµα ασφαλιστικών αναγκών για ιδιώτες καθώς και εξειδικευµένες λύσεις για εταιρικούς και εµπορικούς πελάτες. Το 2018, η Εταιρεία εξυπηρέτησε περισσότερους από 270.000 πελάτες ενώ από το 2015 έως και το 2018, η Allianz Ελλάδος διατηρεί την ηγετική θέση στον Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών (Έρευνα NPS) στην ελληνική αγορά για τον κλάδο Περιουσίας & Ατυχηµάτων.

 

Κουλτούρα – Εργασιακό Περιβάλλον

Ο κόσµος γύρω µας αλλάζει ραγδαία. Για να συµπορευόµαστε µε τις καινοτοµίες και να εκπληρώνουµε τις νέες ανάγκες των πελατών µας, χρειάζεται να είµαστε τολµηροί και να επαναπροσδιοριζόµαστε συνεχώς.

Πιστεύουµε στη δύναµη της διαφορετικότητας και στον αµοιβαίο σεβασµό και την υποστήριξη. Δεσµευόµαστε στη διατήρηση ενός περιβάλλοντος, όπου οι άνθρωποί µας αντιµετωπίζονται µε σεβασµό και αξιοπρέπεια, και εργαζόµαστε διαρκώς για έναν εργασιακό χώρο όπου µπορείτε να εκπληρώσετε τις επαγγελµατικές σας επιδιώξεις και να πετύχετε τους στόχους σας.

Επικεντρωνόµαστε στην Ενδυνάµωση του Ανθρώπινου Δυναµικού προάγοντας τη συνεργασία και προτρέποντας τους ανθρώπους να ανταλλάσσουν απόψεις και βέλτιστες πρακτικές. Ενισχύουµε τις οµάδες καθορίζοντας τους στόχους και δείχνοντας τον δρόµο. Θέλουµε να Αποτελούµε Πρότυπο για τους πελάτες µας, που βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των ενεργειών µας. Γι’ αυτό, ενισχύουµε διαρκώς τις τεχνικές και λειτουργικές γνώσεις των ανθρώπων µας και προσπαθούµε να πετύχουµε το βέλτιστο σε όλους τους τοµείς εξυπηρέτησης. Λειτουργούµε µε Επιχειρηµατικό Πνεύµα για να παράγουµε καινοτοµία και επιδιώκουµε να αξιοποιούµε όλες τις ευκαιρίες λαµβάνοντας ρίσκα µε υπευθυνότητα και υιοθετώντας πρωτοποριακές πρακτικές. Δηµιουργούµε ένα Περιβάλλον Εµπιστοσύνης για να αξιοποιούνται πλήρως οι ικανότητες των ανθρώπων µας και καλλιεργούµε ένα περιβάλλον όπου όλοι ενεργούµε µε ακεραιότητα, τηρούµε τις δεσµεύσεις µας, λέµε την αλήθεια, λειτουργούµε µε διαφάνεια και προασπίζουµε τη διαφορετικότητα.

 

Πληροφορίες

 • Αντικείμενο

  Ασφαλιστική Εταιρεία

 • Διεύθυνση

  Λεωφόρος Αθηνών 110, Κτίριο Γ’, 10442, Αθήνα

 • Τηλέφωνο

  210 6905500

 • Αριθμός εργαζομένων

  200

Χορηγός Έκδοσης

Η ΓΝΏΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ!

#SHARETHEKNOWLEDGE​

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email