2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

WIND Ελλάς

about

Η WIND Ελλάς αποτελεί μια από τις καλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη και έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες στην εγχώρια αγορά. Μέσα από την ευρύτερη επιχειρησιακή της στρατηγική διαμορφώνει και προωθεί ένα σύστημα αξιών, δεσμεύσεων και συμπεριφορών που ανταποκρίνεται στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Στον πυρήνα της στρατηγικής που ακολουθεί επιδιώκει να δημιουργεί πολλαπλά οφέλη για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και για το ευρύτερο ανθρώπινο και φυσικό περιβάλλον. Κεντρικός άξονας αυτής της προσέγγισης είναι οι Άνθρωποί της.

 

Για την WIND οι εργαζόμενοι είναι η κινητήριος δύναμη εξέλιξης και ανάπτυξής της με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης στους Πελάτες της και την ευρύτερη κοινωνία. Γι αυτό ως οργανισμός επενδύει συνειδητά στους ανθρώπους της. Λειτουργεί ως υπεύθυνος εργοδότης που εξασφαλίζει άριστες συνθήκες εργασίας, παροχές και πλεονεκτήματα. Ανταμείβει την απόδοση, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη συνολική εταιρική επιτυχία. 

 

Η συστηματική εκπαίδευση των εργαζομένων είναι αυτονόητο καθήκον για να πάει ένα βήμα μπροστά τους ίδιους τους ανθρώπους και μαζί την εμπειρία των πελατών της. Είναι ενδεικτικό πως για το 2018 οι εργαζόμενοι WIND έλαβαν περισσότερες από 30.000 ώρες εκπαίδευσης και κατάρτισης στο αντικείμενό τους.

Συγχρόνως, ενθαρρύνει την ανάπτυξη των ανθρώπων της με την ανάληψη νέων ρόλων μέσα στην εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο 2018 τρεις φορές περισσότεροι εργαζόμενοι WIND μετακινήθηκαν σε νέες ομάδες μέσα στην εταιρεία, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

 

Καθώς ο τομέας των τηλεπικοινωνιών παίζει σημαντικό ρόλο στις ζωές όλων μας, η εταιρεία στηρίζει τη δραστηριότητά της στις επιχειρηματικές της Αξίες ενώ έχει θεσπίσει και εφαρμόσει πολιτικές που αποδεικνύουν τη δέσμευσή της για Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα. Επιδιώκει οι άνθρωποί της να λειτουργούν ελεύθερα και δημιουργικά στον χώρο εργασίας τους έτσι ώστε να αξιοποιούν τα ταλέντα τους προς όφελος των ίδιων, της εταιρείας και της κοινωνίας. Σε κάθε κύκλο του προγράμματος WIND Young Talents – Graduate Trainee Program δίνει κίνητρα σε νέους επαγγελματίες, που βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους, να ασχοληθούν με τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και να ταιριάξουν με το δικό μας όραμα.

 

Επίσης, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής έχει σχεδιάσει και υλοποίει το ευWIND, ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα ευεξίας & δραστηριοτήτων για όλους τους εργαζόμενούς της με 10 διαφορετικές δραστηριότητες, όπως Yoga, αυτοάμυνα, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, φωτογραφία, εθελοντισμό κα.

 

Η WIND επενδύει στο μέλλον με την τεχνολογία και τα δίκτυα νέας γενιάς, παραμένει όμως επικεντρωμένη στον άνθρωπο.

info

Αντικειμενο​

Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες

Χρονολογια εναρξης​

1992

Αριθμος εργαζομενων

~1.000

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.