2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

SPACE HELLAS

about

H SPACE HELLAS, είναι ένας δυναμικός System Integrator που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές. Μια Ελληνική εταιρεία η οποία από το 1985 βρίσκεται στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων, προσφέροντας στην αγορά μια ευρεία γκάμα λύσεων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε νέα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας των δυναμικά αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην τεχνολογική τους αναβάθμιση. Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα δυνατό after sales support, έχοντας δημιουργήσει ένα από τα ισχυρότερα και πιο οργανωμένα δίκτυα τεχνικής υποστήριξης. Διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας ένα state-of-the-art Network Operation & Security Operation Center και Help Desk, το οποίο λειτουργεί 24x7x365. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ασφάλειας πληροφοριών ISO/IEC 27001:2013, περιβαλλοντικής διαχείρισης ΙSO 14001:2015, υγείας & ασφάλειας OHSAS 18001:2007.
Στην πολυετή πορεία της η Space Hellas, έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς τεχνολογικούς οίκους και έχει στο ενεργητικό της μια εντυπωσιακή λίστα από success stories. Ως καινοτόμος εταιρεία, πρωτοπορεί στις νέες τεχνολογικές τάσεις όπως Cloud Βased Services, Internet Οf Things, Smart Cities, Big Data, Blockchain, AI, κ.α.

Επεκτείνεται διαρκώς με νέα επιχειρηματικά πλάνα, επενδύοντας στην έρευνα και ανάπτυξη και σε τεχνολογικές λύσεις, στις οποίες προσδίδει προστιθέμενη αξία. Η Space Hellas επενδύει συνεχώς στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, γεγονός που της παρέχει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την τοποθετεί ανάμεσα στις πρώτες επιλογές, ενός διευρυμένου και μακροχρόνια πιστού πελατολογίου. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διαθέτει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις και στη Λευκωσία, καθώς και θυγατρικές σε Κύπρο, Ρουμανία, Σερβία, Μάλτα και Ιορδανία. Η Space Hellas είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000.

Καριέρα στη Space Hellas
Στη Space Hellas έχουμε τη δική μας κουλτούρα και αξίζει κανείς να πάρει μία γεύση από αυτήν είτε ως εργαζόμενος, είτε ως συνεργάτης. Υπάρχει ένα διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον που σε εμπνέει και ταυτόχρονα σε σπρώχνει μπροστά, να γίνεις καλύτερος και να συμβάλλεις με τη δική σου σφραγίδα στο εταιρικό αποτέλεσμα. Είμαστε μια ανθρωποκεντρική εταιρεία, με τις απαραίτητες δομές και εταιρική διακυβέρνηση που στοχεύει ψηλά. Το ανθρώπινο δυναμικό μας εργάζεται με πάθος, σεβασμό και ως μία ομοιογενής ομάδα. Μετά από πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας αποτελούμε ένα πολύ καλό «σχολείο» και ένα σημαντικό επαγγελματικό προορισμό για πολλούς ταλαντούχους νέους της αγοράς. Η Space Hellas είναι ένας χώρος δημιουργίας, όπου τα επαγγελματικά όνειρα του καθενός μπορούν να πραγματοποιηθούν, συμβάλλοντας παράλληλα στο εταιρικό όραμα.

info

Αντικειμενο​

Συστήματα & Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Ασφάλειας

Χρονολογια εναρξης​

1985

Αριθμος εργαζομενων

345

Βραβεια​

Hellenic Responsible Business Awards 2018
BRONZE Award ενότητα «Εργαζόμενοι: Πρόγραμμα Επικοινωνίας / Καμπάνια Δέσμευσης Εργαζομένων»

 

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2017
1ο Βραβείο καλύτερης εταιρείας ΜΕΣΑΙΑΣ – ΜΙΚΡΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

Business IT Excellence (BITE) Awards 2016
GOLD Βραβείο για το έργο της Space Hellas «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Ταυτοποίησης και Αναγνώρισης
Πολιτών (e-ΤΑΠ)»
SILVER Βραβείο για την πλατφόρμα «Space Hellas GuardianΤΜ»

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.