2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

The Signal Group

about

Το Signal Group, έχοντας βασικούς άξονες δραστηριότητας την εμπορική διαχείριση πλοίων και την ανάπτυξη λογισμικών νέας γενιάς, απαρτίζεται από start-up εταιρείες που έχουν έναν κοινό στόχο: την αξιοποίηση της τεχνολογικής καινοτομίας στη ναυτιλιακή αγορά και την αγορά πετρελαίου.
Με την πρώτη εταιρεία να ιδρύεται το 2014 και με γραφεία στην Αθήνα και το Λονδίνο, το Signal Group απασχολεί σήμερα περισσότερους από 100 εξειδικευμένους επαγγελματίες. Η ηγετική ομάδα συνδυάζει συνολική εμπειρία μεγαλύτερη των 75 ετών στους τομείς της ναυτιλίας και υποστηρίζεται από ομάδα με software engineers, data scientists και product strategists παγκοσμίου κλάσης με ειδίκευση στους τομείς του AI/Machine Learning και του Product Management.

 

Οι εταιρείες του Signal Group:

  • Signal Maritime

Συνδυάζει τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της ναυτιλίας με προηγμένες μεθόδους ανάλυσης και εμπορικής διαχείρισης πλοίων. Επικεντρώνεται στην υψηλή απόδοση, την αειφόρο εμπορική διαχείριση και τη δημιουργία καινοτόμων μοντέλων pooling που παρέχουν ευελιξία, διαφάνεια, βελτιωμένη εμπορική απόδοση και δίκαιη κατανομή κερδών.

 

  • Signal Ocean

Είναι ο τεχνολογικός πυλώνας που έχει αναπτύξει το B2B SaaS προϊόν λογισμικού “The Signal Ocean Platform’’, ένα προϊόν καινοτομίας βασισμένο σε αρχιτεκτονικές cloud computing, microservices, AI και Big Data.

Η πλατφόρμα Signal Ocean αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο λήψης εμπορικών αποφάσεων, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλιακή αγορά να επεξεργάζονται και να αναλύουν τα διαθέσιμα και συχνά πολύπλοκα δεδομένα.

 

Συνεργασίες
Στρατηγικές επενδύσεις σε προηγμένες τεχνολογίες λογισμικού που σχετίζονται με τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και τη βιομηχανία πετρελαίου.

 

Ομάδα
Στη Signal αναγνωρίζουμε την απόλυτη σχέση επιτυχίας και ομάδας. Υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας και προσφέρουμε προοπτικές και επαγγελματική εξέλιξη σε ένα φιλικό και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

 

Αναζητούμε, συνεπώς, ανθρώπους με ταλέντο και πάθος για την τεχνολογία, με δυνατές επιστημονικές και αναλυτικές ικανότητες και με επιχειρηματικό, καινοτόμο πνεύμα που να μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στις δραστηριότητές μας και ιδιαίτερα σε τομείς όπως οι ακόλουθοι: shipping analytics, software engineering, data science, product management, product design, data curation and quality assurance, customer success κ.α.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.thesignalgroup.com

info

Αντικειμενο​

Ship Management & Technology

Χρονολογια εναρξης​

2014

Αριθμος εργαζομενων

100

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.