2019

Οδηγός Καριέρας

Όσα θες να ξέρεις για να γίνεις ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

RESOUL GROUP

about

Η Resoul
Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, η Resoul υποστηρίζει τις καλές στιγμές που μετατρέπουν την καθημερινότητα των ανθρώπων σε μια υπέροχη εμπειρία «Αναψυχής – Resoul» και τους βοηθά να αδράξουν την κάθε τους στιγμή. Ο «τρόπος της Resoul» ξεκινά και καταλήγει στις βασικές αξίες της: Δημιουργικότητα-Καινοτομία-Αξιοπιστία.

 

Διανύοντας τον πρώτο κύκλο της δημιούργησε το brand Terra™, σχεδιάζοντας σκηνές, υπνόσακους και σακίδια ειδικά για τις ελληνικές καιρικές και γεωγραφικές συνθήκες. Έγινε ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων, με αποκορύφωμα την έναρξη συνεργασίας με την Campingaz το 2001. Στη συνέχεια λάνσαρε την Καφεστία Ελ Γκρέκο®, σχεδίασε το brand Θεόφιλος® με το Καμινετάκι Θεόφιλος® και τη Χόβολη Θεόφιλος® ενώ επεκτάθηκε και με επιπλέον brands, όπως τα Sizzle® και PlusFire® με αξεσουάρ ψησταριών, ψησταριές κάρβουνου, προσανάμματα και καύσιμη ύλη για υπαίθριο BBQ.
Μεγάλο όγκο της γνώσης της διοχέτευσε και στο ξεκίνημα του brand Terra Nation™, την πρώτη ολοκληρωμένη και επώνυμη σειρά προϊόντων και εξοπλισμού για beach lovers, το οποίο αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει δημιουργικά στην Ελλάδα, με πωλήσεις σε πάνω από 20 χώρες του κόσμου.

 

2018: Ακόμα μια χρονιά – ορόσημο! Ανοίγοντας νέους ορίζοντες!
Το 2018 αποτελεί χρονιά ορόσηµο για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, αφού υλοποιεί την απόφαση να επικεντρωθεί στα δυνατά της σηµεία (brands, δοµές, συνεργασίες) και να προσανατολιστεί στον τομέα του τροφίμου (FMCG).

Με ενθουσιασμό, δυναμισμό και αέρα ανανέωσης μπήκε στην αγορά των Τροφίμων, μέσω της συνεργασίας της με τα μεγάλα brands της εταιρείας ΦΩΤΟΝΙ, όπως Bonomi®, St. Dalfour®, RitterSport®, Isostar®, Lorenz®, Pez®, Merba® κ.ά. αλλά και μέσω της Mediterranean Foods με τα δημοφιλή προϊόντα αρτυμάτων της Brava.


Παράλληλα, δημιούργησε τον ελληνικό «καφέ από την αρχή» με τη μάρκα Ελ Γκρέκο® όπου έσπασε τα στερεότυπα του ελληνικού καφέ. Η Resoul έχει πάντα το βλέμμα της στραμμένο σε νέες συνεργασίες, νέες ιδέες, νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

 

Πιστεύουμε στους ευτυχισμένους, ελεύθερους και συνειδητούς ανθρώπους
Ο ανθρωποκεντρικός μας χαρακτήρας σε συνάρτηση με τον επαγγελματισμό που μας διέπει, μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας.
Προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία μιας κουλτούρας συνεχούς εκπαίδευσης και η αναζήτηση της συνεχούς βελτίωσης μέσα από το πρόγραμμα δράσεων Resoul Together.

 

Αν είσαι νέος/νέα μέχρι 27 ετών, ολοκλήρωσες τις σπουδές σου και τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και διαθέτεις 0-2 έτη εργασιακή εμπειρία, δήλωσε συμμετοχή στο Resoul Graduate Trainee πρόγραμμα στέλνοντας το βιογραφικό σου σημείωμα στην ιστοσελίδα μας www.resoul-career.gr.

info

Αντικειμενο​

Δημιουργοί-Διανομείς Καταναλωτικών Προϊόντων και Προϊόντων παραλίας

Χρονολογια εναρξης​

1989

Αριθμος εργαζομενων

73

Βραβεια​

Ελ Γκρέκο® Top 100 Brands: 2013-2014-2015-2016-2017-2018

Connect with kariera.gr

Χορηγός Έκδοσης 2019

© 2019 Kariera.gr | Trademarks and brands are the property of their respective owners.